De Livia Lixandru,

Accident cumplit pe Insula Iubirii. Cel de-al nouălea episod al emisiunii „Insula iubirii” va aduce multă adrenalină atât în rândul concurenților, cât și în rândul telespectatorilor Antena 1.

Accident cumplit pe Insula Iubirii, după ce DeeDee cade de pe ATV

Una dintre aceste concurente este chiar DeeDee care va plăti un preț dureros pentru imprudențele sale, căzând de pe unul dintre ATV-uri aduse pe insula fetelor. De ce DeeDee este singura persoană care s-a accidentat, în ce condiții a căzut, ce a făcut concurenta cu o noapte înainte sunt doar câteva întrebări care își vor găsi răspunsuri în acest episod. Mai mult, după internarea în spital, unde a fost transportată imediat după incident, setul de analize efectuat a scos la iveală niște informații grave care îi vor surprinde atât pe producătorii emisiunii, cât și pe Robert, iubitul lui DeeDee, chemat la spital să fie alături de ea.

Tot în acest episod, Bianca ia o decizie radicală în ceea ce-l privește pe Liviu, cu scopul ca ea să se cunoască mai bine, să își dea seama de autenticitatea relației și sentimentelor pe care le poartă pentru iubitului ei, aflat la câțiva kilometri depărtare. Decizia ei va fi comunicată și lui Liviu, prin intermediul lui Radu Vâlcan care îi va arăta acestuia declarațiile Biancăi.

În acest episod Andy și Diana își consumă relația, pe „Insula iubirii” având loc prima scenă fierbinte. Ce va spune Ben când va vedea imaginile și ce decizie va lua în privința celor doi, fanii emisiunii vor descoperi în cel de-al nouălea episod.

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase