MENIU CAUTĂ
02 Dec. 2018 13:02

Actorul britanic Gerard Butler, externat de la centrul medical din Santo Domingo. Ce au descoperit medicii

Distribuie

Gerard Butler, în vârstă de 49 de ani, a fost internat la clinică luni 26 noiembrie, în urma unor  dureri abdominale ce durau de peste 72 de ore, astfel încât s-a decis internarea lui pentru a fi supus unor analize.

Medicii  au descoperit că actorul suferă de diverticulită,  o afecţiune dureroasă, care se dezvoltă atunci când diverticulul (asemănător cu o pungă), care se formează în peretele colonului, se inflamează sau se infectează, potrivit Agerpres.

Pe contul său de Twitter, Butler a postat mai multe materiale video în care este văzut activând în diferite opere caritabile în Haiti, la frontiera cu Republica Dominicană, alături de organizaţia internaţională Mary Meals. „Mă bucur să mă aflu în Haiti alături de @MarysMeals vizitând şcoli pentru a vedea activitatea minunată pe care o desfăşoară (…) @MarysMeals asigură o masă pentru toţi copiii la centrul lor de învăţâmânt. Este o idee simplă care funcţionează bine” spune actorul într-unul din tweet-urile sale.

Recent, actorul scoțian și-a pierdut casa din Malibu din pricina incendiilor care au devastat California. La câteva zile după incendiu, actorul a postat imagini cu dezastrul găsit acasă.

Citește și

 

 

Citește mai multe despre gerard butler pe Libertatea.

Comentarii