Actorul are permis de motor încă de la 19 ani, iar singurul lucru care l-a împiedicat să conducă a fost faptul că nu avea un motor al lui.

“Robert Câmpeanu este un medic cardiolog, workaholic, familist convins și un “rebel cu cauză”, aș spune eu în comparație cu James Dean în rolul lui Jim Stark. În timpul repetițiilor am venit şi cu cu nişte propuneri, una dintre ele fiind ca Robert să conducă un motor”, a declarat Daniel Nuţã.

Ce l-a determinat pe Daniel să își cumpere un motor a fost chiar personajul pe care îl interpretează în serialul Sacrificiul: „Am permis de la 19 ani, dar nu conduceam pentru că nu aveam un motor. Iubeam motoarele Triumph de mult timp. Odată cu ideea că Robert conduce, am luat decizia să merg să îmi cumpăr unul. Puteam să cer producției să îmi facă rost de unul de fiecare dată când era nevoie de el pe platou, dar am preferat să îl am pe al meu pentru că vreau să îmi perfecționez stilul de a conduce. Plus că este un ,,drog”, odată ce te-ai urcat pe el, nu îl mai poți lăsa. De când a început vara, nu știu dacă am mai folosit mașina mai mult de câteva zile. Nu știu ce voi face la toamnă sau la iarnă când nu voi mai putea conduce din cauza condițiilor meteo. Și abia aștept să-mi cumpăr și un alt model. Tot Triumph”, a mai completat Daniel.

Citeşte şi:

Nepoțelul lui Florin Călinescu a împlinit un an. Imaginea publicată de Petru, fiul fostului jurat de la Pro tv

Suferința unui poet. Claudiu Komartin: „Nu are cum să nu te doară eșecul țării tale”

Mesajul transmis de Corina Chiriac după „Cerbul de Aur”. „Ei bine, toate astea sunt Daruri”

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19
GSP.RO

Americanii au calculat care va fi prima zi în care nu vor mai exista decese cauzate de COVID-19

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie
HOROSCOP

Horoscop 10 aprilie 2020. Berbecii pot tulbura atmosfera din familie