MENIU CAUTĂ

VIDEO/ Actorul Eugen Cristea se îngrijește mai ceva ca o femeie, la 66 de ani! “Îmi place să mă răsfăț”

Distribuie

"Obrazul subțire cu cheltuială se ține", iar Eugen Cristea pare să țină cont de acest lucru. La 66 de ani, actorul are grijă de propria imagine la fel cum o făcea în tinerețe, mai ceva ca o femeie!

Eugen Cristea e mereu pus la patru ace, mai ales că-i place să iasă în lume cu soția lui, Cristina Deleanu, și ea actriță, cu 11 ani mai în vârstă.

Actorul ne-a mărturisit că folosește numai produse de calitate și a dezvăluit ce nu-i lipsește niciodată.

„Ne place să ieșim în lume, de ce să nu recunoaștem? Nu acord timp îngrijirii și imaginii mele la nivelul unui hipster, încă mă încadrez în limitele normalului, în ciuda a ceea ce e în jur. O spun cu toată responsabilitatea. Îmi place însă să mă răsfăț cu creme de ras, cu after shave, deodorante și parfumuri de bună calitate. Nu uit nici o secundă de apa micelară. Îmi place foarte mult curățenia trupească, dar mai ales cea sufletească”, a declarat Eugen Cristea pentru Libertatea.

Pictează și colorează împreună cu soția

În timpul liber, Eugen Cristea, care este totodată un mare colecționar de cutii de chibrituri, pictează cot la cot cu soția lui, la un nivel destul de înalt, din moment ce tablourile lor sunt folosite ca decor în diverse piese de teatru în care joacă.

Cei doi și-au mai descoperit recent o pasiune, cărțile de colorat.

„Am descoperit cărțile de colorat antistres. Se pare că ne ajută. Am apucat să cochetăm și cu pictura. Chiar într-un spectacol în care jucăm, tablourile despre care se vorbește în piesă sunt făcute de noi”, a spus actorul.


CITEȘTE ȘI:

O femeie a câștigat o avere la loterie, dar nu mai găsea biletul! Unde era bucățica de hârtie care a îmbogățit-o. „Toți au zis că sunt nebună!”

Citește mai multe despre cristina deleanu și Eugen Cristea pe Libertatea.

Comentarii