Mergi direct la conținut »
Actorul Kevin Spacey va prezenta Gala Premiilor Tony. Ceremonia recompensează cele mai bune producții de teatru
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actorul Kevin Spacey va prezenta Gala Premiilor Tony. Ceremonia recompensează cele mai bune producții de teatru

Actorul Kevin Spacey va prezenta Gala Premiilor Tony. Ceremonia recompensează cele mai bune producții de teatru

Actorul Kevin Spacey va prezenta Gala Premiilor Tony. Actorul, cântărețul, scenaristul și producătorul american Kevin Spacey va fi, în premieră, gazda ceremoniei Tony Award, celebrele premii pentru teatru, care va avea loc pe 11 iunie 2017, la Radio City Music Hall din New York, SUA, relatează Agerpres.

Evenimentul, care recompensează cele mai bune producții de teatru, mai ales cele reprezentate pe Broadway, a ajuns la a 71-a ediție.

Spacey prezintă , a cărui relație cu teatrul a început în 1981, a câștigat un premiu Tony în 1991 pentru ‘Lost in Yonkers’ și un Glob de Aur, în 2015, pentru interpretarea carismaticului Frank Underwood, protagonist al serialului ‘House of Cards’, unde este de asemenea producător executiv. Kevin Spacey este, de asemenea, regizor artistic la teatrul londonez Old Vic.

În cariera sa cinematografică, el a câștigat și două premii Oscar în filmele ‘The Usual Suspects’ (1995) pentru cel mai bun actor secundar și ‘American Beauty’ (1999) pentru cel mai bun actor într-un rol principal.

Candidații la Tony Award de anul acesta vor fi anunțați în data de 2 mai.

 

Close
Închide
  Close