De Andreea Romaniuc Archip,

“Arlechino” – cum este poreclit, după cel mai cunoscut personajul pe care l-a interpretat – reușește să comunice cu copiii săi, după divorț, însă relația lor nu este una foarte strânsă.

“Da, țin legătura cu copiii, deși ei în momentul acesta nu prea sunt în țară. Dar s-a inventat telefonul, WhatsApp-ul”, a precizat el.

Filonul artistic a fost moștenit de fiica sa. “Nu știu unde sunt urmele mele și pe ce calcă ei, dar prima mea născută această meserie o face, doar că o face în Anglia. Nu am timp să mă duc în Anglia să văd ce face și nici bani”, a adăugat el.

Mai apropiat de nepot decât de copii!

În prezent, îndrăgitul actor împărtășește necazurile și bucuriile vieții cu câteva rude, care au avut o prezență constantă în viața lui. “În primul rând, am o mamă care, săraca, este paralizată de 17 ani și care îmi ține cont de tot și mă urmărește. Eu nu am televizor, nu mă uit la televizor, dar îmi spune ea tot, că, neputând să se miște, se uită la televizor pe toate posturile și știe tot: artă, politică, documentare. Așa că îmi face o informare politică perfectă. Și artistică la fel”, ne-a mărturisit actorul, care acum e prezent pe micul ecran în serialul “Sacrificiul” de la Antena 1, în care interpretează un afacerist de etnie romă.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 
Mihai Gruia Sandu
Mihai Gruia Sandu este profesor la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografie ”I.L. Caragiale”

Celelalte persoane dragi, cu care vorbește des, sunt sora lui și fiul acesteia.

“Am un nepot care tocmai a terminat Arhitectura și care a stat lângă mine tot timpul, mai mult decât copiii mei”, a explicat actorul de 63 de ani pentru Libertatea.

Culmea e însă că și în afara familiei găsește “Arlechino” sprijin sufletesc! Profesor la UNATC, el a câștigat rapid încrederea studenților săi, cu care are o relație apropiată. “Paradoxal, am și foarte mulți studenți care îmi sunt confidenți, ei vin și varsă pe mine toate problemele lor, dar le dau și eu pe ale mele ca să facem un schimb cvasiechitabil”, ne-a povestit Mihai Gruia Sandu.

Video: Bogdan Sorocan; Foto: Sorin Cioponea

Citeşte şi:

Fața plânsă a satului românesc. Cum sunt ignorate de poliție micile furturi care devin crime

Școala din România unde elevi de 10 ani au colegi de bancă adulți de 35-40 de ani. ”Părinții vin să învețe carte ca să-și ajute copiii la teme”

Cum a cheltuit Primăria Capitalei 3,1 milioane de lei din bani publici: clipurile destinate informării populației, publicitate pentru Gabriela Firea

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul
GSP.RO

Medicul Virgil Musta, din spitalul timișorean cu cei mai mulți pacienți vindecaţi, ne dă 13 sfaturi esențiale în lupta cu coronavirusul

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire
HOROSCOP

Horoscop 3 aprilie 2020. Gemenii au momentul lor de strălucire