MENIU CAUTĂ
20 Ian. 2018 08:00

EXCLUSIV/Actrița Carmen Tănase a fost chinuită în copilărie. ”Școala era un coșmar pentru mine”

Distribuie

Nu a ascuns faptul că în momentul în care fiul său a terminat studiile, s-a urcat pe ”tavan de fericire”. Cunoscuta actriță Carmen Tănase nu are nici ea aminitiri tocmai plăcute de pe băncile școlii.

Are zeci de filme și piese de teatru la activ și este, fără îndoială, una dintre cele mai în vogă actrițe autohtone. Carmen Tănase urca pe scenă la 21 de ani, iar de atunci a avut o carieră în ascensiune. Cu toate acestea, potrivit propriilor sale mărturisiri, artista, care recent a împlinit 57 de ani, nu are amintiri prea plăcute despre școală.

”Eram mereu cu părul în ochi. Nu aveam ce-mi trebuie, mă dădeau afară. Noi veneam cu uniformă, aveam din aia cu pense și bentiță. Școala a fost un coșmar”, a mărturisit Carmen Tănase pentru Libertatea.

Artista a avut același sentiment de ușurare și atunci când fiul său a terminat școala.

”Pur și simplu m-am urcat pe tavan de fericire, atunci când Tudor a terminat școala. Mi-am zis, este, în sfârșit, am scăpat”, a mai povestit aceasta.

S-ar fi văzut și medic veterinar

În cazul în care nu ar fi fost actriță, Carmen Tănase știe și pentru ce ar fi optat. Ar fi fost medic veterinar, dar unul sărac, pentru că ar fi făcut această meserie din pasiunea pe care o are pentru animale. De altfel, actrița are grijă de o grămadă de suflete. Mai precis, ceva animăluțe, o parte dintre ele lăsate în grijă de fiul său, iar altele care-i aparțin. De ceva timp, Tudor, băiatul actriței cu Victor Parhon, fost critic de teatru, care a decedat în urmă cu 16 ani, a ales să-și încerce norocul peste hotare. Carmen Tănase a rămas singură, în casa acestuia.

”Am acasă o grămadă de suflete. Stau la curte, în casa băiatului meu, care a plecat din țară. Stau cu animalele lui, care nu se pot uni cu ale mele. El a plecat de tot, face regie-film în Olanda. Acolo a făcut și facultatea și s-a întors definitiv. Să dea Dumnezeu să reușească”, a mai spus aceasta.

CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV/ Iubita lui Liviu Vârciu se implică în acte umanitare, de când a devenit mamă

Citește mai multe despre carmen tanase pe Libertatea.

Comentarii