De Andreea Radu,

Cuplul format din Jennifer Lawrence și Cooke Maroney își spune „DA” astăzi, la luxoasa cabana Belcourt din Newport, Rhodes Island, potrivit People.

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney s-au cunoscut în anul 2013, printr-o cunoştinţă comună. Relația lor a început însă abia în luna iunie a anului trecut.

Actrița câștigătoare a premiilor Oscar s-a logodit cu directorul Gladestone Gallery din New York, în luna februarie. Cei doi fost văzuți la un oficiu de stare civilă din New York, fapt care a provocat speculații potrivit cărora cei doi s-au căsătorit civil.


Jennifer Lawrence și Cooke Maroney (foto HEPTA)

Potrivit presei străine, printre invitații la nunta actriței sunt Cameron Diaz, Adele și Nicole Richie, dar și Kris Jenner, Joel Madden și Bradley Cooper.

În trecut, Jennifer Lawrence a avut o relație cu actorul Nicholas Hoult, o scurtă legătură cu Chris Martin, solistul formației Coldplay, iar apoi o relație de un an cu regizorul Darren Aronofsky.

Lawrence este una dintre actriţele americane în plină ascensiune, fiind una dintre cele mai bine plătite vedete de la Hollywood.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Jennifer Lawrence și
directorul Gladestone Gallery din New York (foto HEPTA)

Printre rolurile cele mai cunoscute făcute de Jennifer Lawrence se numără „The Bill Engvall Show”, „The Burning Plain”, „Winter’s Bone” și „The Hunger Games”.

Ea a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul „Silver Linings Playbook”, în 2013. În anul următor, ea a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar din filmul „American Hustle”. De asemenea, a mai obținut o nominalizare la Oscar în 2015, pentru rolul din filmul „Joy”.

Citeşte şi:

Iulia Ghenea, povestea tinerei care s-a opus abuzului sexual al unui profesor când nimeni n-avea curaj să facă asta! Libertatea a găsit-o după 8 ani pe cea care a devenit subiect de film

”Performanță românească”: În 9 ani n-am reușit să terminăm o autostradă de 99 de kilometri. Drum blocat în licitații, crăpături, lilieci și morți

5 superlecturi de weekend. De la copiii care evadează din întuneric făcând escaladă, până la reparaţia autorităţilor britanice faţă de românca pe care o discriminaseră

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"
GSP.RO

Gigi Becali, derapaj sexist la adresa Vioricăi Dăncilă. Incredibil ce a putut sa spuna despre ea: "Ne ducem pe miriște!"

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 13 noiembrie 2019. Risc de neînțelegeri pentru Tauri