Mergi direct la conținut »
Actriţa Liv Tyler a devenit mamă pentru a treia oară
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Actriţa Liv Tyler a devenit mamă pentru a treia oară

Actriţa Liv Tyler a devenit mamă pentru a treia oară

Actriţa Liv Tyler este în culmea fericirii. Vedeta  a născut, duminică, 10 iulie,  o fetiţă - Lula Rose Gardner, despre care tatăl, agentul sportiv Dave Gardner, spune că este sănătoasă şi că seamănă cu mama ei. Actriţa în vârstă de 39 de ani mai are doi fii - Milo, în vârstă de 11 ani, din mariajul lui Royston Langdon, şi Sailor, în vârstă de 16 luni, primul copil cu Dave Gardner, scrie News.ro.

De Livia Lixandru,

Liv Tyler a postat  pe contul său de Instagram o fotografie cu fiica sa, căreia i-a urat ”bun venit” alături de partenerul său, Dave Gardner. ”Frumoasa noastră fiică este aici! Lula Rose Gardner, suntem atât de fericiţi. Inima ne explodează de dragoste!”, a scris actriţa în urmă cu câteva ore.

Agentul sportiv Dave Gardner a completat: ”Superba noastră fetiţă a venit pe lume. Lula Rose Gardner este incredibil de frumoasă, sănătoasă şi, mulţumesc lui Dumnezeu, seamănă cu mama ei! Suntem cu adevărat binecuvântaţi. Acum începe adevărata muncă – să-i antrenez fraţii mai mari pentru a deveni experţi în arte marţiale”.

 

 

Close
Închide
  Close