De Livia Lixandru,

Adda a născut, iar proaspăta mămică este în culmea fericirii. De altfel,recent aceasta a recunoscut are mari emoții și că așteaptă să își țină bebelușul în brațe. Adda este căsătorită și acesta este primul ei copil. „Bine ai venit”, a scris vedeta imediat după ce a născut.  Fanii aşteptau cu sufletul la gură momentul. „În sfârşit şi momentul aşteptat. Felicitări Adda, să îţi trăiască şi să fie un copil împlinit. Multă baftă” , „Felicitări! Să vă trăiască ,să fie sănătos ,să vă aducp numai bucuri ,vă pup pe toţi şi încă o dată vă doresc multă,multă sanatate!” , sunt doar câteva dintre mesajele pe care Adda le-a primit.

Artista  și Cătalin Rizea,  tatăl viitorului ei copil, s-au căsătorit religios pe  30 iulie. Vedeta a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare în rochie de mireasă și ținând în mână un buchet superb de flori albe. „Pentru totdeauna”, a scris  atunci Adda în dreptul fotografiei.

dda a nascut. Prima imagine cu bebelusul artistei

Adda a născut. Primele declarații ale vedetei

Adda e-a mărturisit că acesta este cea mai fericită zi din viața ei. „Sunt cea mai fericită femeie din lume. Mă bucur enorm să il văd pe Alexandru în brațele mele. Eu mă simt bine, am născut prin cezariana, dar totul a decurs perfect. Luni voi fi externată și vom merge cu cel mic acasă”, a declarat proaspăta mămică pentru Libertatea.ro.

Artista a dezvăluit totul la Fortza ZU, unde și-a afișat mândră burtica de gravidă.Felicitările au început să curgă imediat, iar mamele s-au grăbit să-i ofere sfaturi. „Naştere uşoară! Va fi o experienţă maximă! Îmi amintesc că în timpul travalilului la un moment dat cânta la radio „Dragă inima”. În timp ce aştepţi minunea la maternitate musai să ai la tine un radio sau un playlist pregătit. Eu dansam între contracţii”, „Naștere ușoară. O să fie o experientă unică in viaţă, pe care nu o s-o uiti niciodată. Iar cand o ti-l pună pe piept, pur si simplu nu știi pe moment cum să reactioneazi, inima iți bate așa de tare”, i-au scris fanele de curând.

 

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări