Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Adela Popescu face experimente în bucătăria mamei, la Șușani. “Sper să-mi iasă!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Adela Popescu face experimente în bucătăria mamei, la Șușani. “Sper să-mi iasă!”

EXCLUSIV/ Adela Popescu face experimente în bucătăria mamei, la Șușani. “Sper să-mi iasă!”

Adela Popescu face experimente culinare înainte de Paște. Prezentatoarea emisiunii “Vorbește lumea”, de la PRO TV are de gând să prepare pentru prima oară un desert specific acestei sărbători, sub supravegherea mamei ei.

De Ana Maria Marinescu,

După două luni grele, în care soțul ei a fost mai mult plecat de-acasă cu serviciul, și nu la o aruncătură de băț, ci tocmai în Thailanda, Adela Popescu se bucură, în sfârșit, de o perioadă mai liniștită, cu întreaga familie aproape.

Vedeta TV ne-a mărturisit că va petrece Paștele la Șușani, cu toți cei dragi alături – soțul, copilul, părinții, dar și alte rude. “De Paște mergem la Șușani, ca în fiecare an! Mi-e foarte dor de tot ce se întâmplă acolo, mai ales că nu am mai fost de 6 luni!”, ne-a spus Adela.

Adela Popescu face experimente culinare înainte de Paște: va prepara pască pentru prima oară

Cea mai mare parte a bucatelor de sărbătoare va fi făcută de mama ei, dar Adela vrea să facă ea desertul, de data aceasta. Va fi un experiment! “Anul acesta, mi-am propus să fac și Pască pentru prima dată, sper să îmi iasă!”, ne-a declarat, încrezătoare în priceperea ei de gospodină, simpatica actriță.

Și anul trecut, Adela și Radu au mers la Șușani cu Alexandru, fiul lor. Și au avut un Paște de pomină! În parte, pentru că Alex a dormit pentru prima oară 4 ore legate (era micuț atunci), și asta le-a permis și lor să se bucure de sărbătoare, în parte pentru că toată lumea s-a simțit minunat.

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram
Recomandări

Adrian Sina, „Ambasador” pentru armata pakistaneză. Postarea jignitoare pusă pe Instagram

După Paște, Adela și Radu vor relua probabil căutările unei noi case. Cele două vedete și-au propus să se mute cât mai repede într-o vilă mai încăpătoare decât cea în care locuiesc acum, pentru că vor să-și mărească familia. Ei speră ca al doilea copil să nu mai întârzie mult…


EXCLUSIV/Cel mai aspru critic al Corinei Bud e chiar fiul ei. ”Hmm, piesa asta e cam comercială!”

EXCLUSIV/Tablourile cu flori ale lui Fuego, inspirație pentru fashion. S-au transformat într-o colecție de eșarfe ”premium”

Close
Închide
  Close