Mergi direct la conținut »
Adelina Pestrițu a născut. Vedeta a adus pe lume o fetiță, pe nume Zenaida Maria
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adelina Pestrițu a născut. Vedeta a adus pe lume o fetiță, pe nume Zenaida Maria

Adelina Pestrițu a născut. Vedeta a adus pe lume o fetiță, pe nume Zenaida Maria

Adelina Pestrițu a născut, vineri, la o clinică din Capitală. Vedeta a adus pe lume o fetiță, pe care o va boteza Zenaida Maria. Tatăl micuței este Virgil Șteblea.

Adelina Pestrițu a anunțat în luna februarie că este însărcinată. Adelina a primit cea mai frumoasă veste odată cu aniversarea vârstei de 31 de ani. Odată cu anunțul că va deveni mamă, vedeta a publicat și prima fotografie alături de iubitul ei și tatăl fetiței, Virgil Șteblea.

Adelina Pestritu și Virgil Steblea formează un cuplu din primăvara anului trecut, însă au decis să păstreze discreția până la începutul acestui an.

Vineri, 3 august 2018, Adelina Pestrițu a născut o fetiță, pe care o va numi Zenaida Maria.

Cu câteva ore înainte de a naște, vedeta a făcut publică o imagine pe o rețea de socializare, de la clinica unde a dat naștere. „Ziua Z(en) a sosit! ?? Fiți lângă mine , a scris Adelina, în dreptul fotografiei. 

Tot cu câteva ore înainte să dea naștere fetiței sale, Adelina le-a împărtășit tuturor experiența din perioada sarcinii.

 „Am avut o sarcină ușoară, cu excepția lunii a doua, în care am cunoscut ce înseamnă cu adevărat grețuri, amețeli și stări de rău. Mulțumesc Bunului Dumnezeu că toată tevatura nu a ținut mai mult de 4 săptămâni și, odată pusă pe picioare, nici că m-am mai întâlnit cu ele. Am rămas doar cu câteva “sechele”, mare sensibilitate la 2 mirosuri puternice de parfum, unul de piele, altul de cameră”, a povestit, printre altele, Adelina.


CITEȘTE ȘI:

Andreea Marinescu și Corina Caragea s-au “bătut” pe același post! Pasionată de fotbal, prezentatoarea știrilor matinale voia la sport

Close
Închide
  Close