MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2017 21:57

Adelina Pestrițu, de nerecunoscut la Gala Elle Style Awards 2017. S-a vopsit blond-auriu

Distribuie

Adelina Pestrițu, de nerecunoscut la Gala Elle Style Awards 2017. Vedeta și-a vopsit părul în blond-auriu, cu ocazia celui mai așteptat eveniment monden al anului, organizat miercuri seara, la Palatul Parlamentului.

Câștigătorii Galei Elle Style Awards 2017

Anul acesta, pentru Gala Elle Style Awards 2017, organizatorii au decis asupra unui dress code atipic și anume, le-a sugerat invitaților să se exprime într-un mod artistic. Artsy, după cum sugerează și numele, invocă creativitatea unei persoane.

Adelina Pestrițu, la Gala Elle Style Awards 2017

Adelina Pestrițu, la Gala Elle Style Awards 2017

Adelina Pestrițu, blonda sexy la Gala Elle Style Awards

Adelina Pestrițu a reușit să atragă privirile, nu doar cu ținuta specială, ci și cu look-ul său spectaculos.  Dacă toată lumea o știe cu părul negru, ei bine, de data asta părul ei a fost auriu și a fost o adevărată apariție pe covorul roșu.

La împlinirea a 20 de ani de existență, Elle a pus la cale un eveniment ”sexy, stilish, spirited”, cu un dress code spectaculos, în cadrul căruia au fost premiate personajele reprezentative din mai multe categorii. Best designer, best young designer, best hairstyist, best make-up artist, best photografer, best model, best personal-style, best romanian brand, best fashion blogger și, desigur, best pop artist.

Foto: Dumitru Angelescu

Citește mai multe despre blondă și Gala Elle Style Awards pe Libertatea.

Comentarii