MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2016 15:40

Adelina Pestrițu și Speak fac declarații! Ce spun despre nunta lor

Distribuie

Într-un interviu pe care l-au acordat pentru videoblogulmireselor.ro, Adelina Pestrițu și iubitul ei, Speak, au vorbit despre viața lor de cuplu.

Cei doi au mărturisit că nu le place deloc să meargă în cluburi.

„Ne place mult în casă”, a spus Speak.

„Mi se pare oribil să ieșim în club. S-a consumat etapa asta din viața noastră”, l-a completat bruneta.

În ceea ce privește un posibil mariaj al celor doi, Speak a fost cât se poate de categoric.
„Eu sunt căsătorit”, a spus muzicianul.

„Noi vorbim despre asta tot timpul și nu e ca și cum vorbim să începem o nouă etapă, căsătoria. Noi trăim în ea… Nu știu cu ce e diferită căsătoria față de ceea ce avem noi acum. da, sunt niște momente pe care trebuie să le bifezi, astfel încât să fie oficială căsătoria, dar ca și comportament în cuplu mie mi se pare că îndeplinim toate funcțiile”, a adăugat Adelina Pestrițu.

„Vreau să fie ceva nebun, să leșin eu înaintea ei. Să-i zic „Vrei să fii soția mea?” și să leșin”
, a mai comentat Speak.

„El este foarte emotiv. Mi-l și imaginez… cred că nu duce fraza până la capăt… Planurile noastre de viitor sunt să ne luăm o casă, să ne mărim familia o dată, nu știu, la un moment dat, să ne căsătorim și ar mai fi câteva planuri”, a mai declarat Adelina Pestrițu.
Adelina Pestrițu este o cunoscută vedetă de televiziune de la noi. În plan personal, ea a fost căsătorită cu Liviu Vârciu. Acum, bruneta se pare că și-a găsit sufletul-pereche în persoana lui Speak. în urmă cu câteva zile, Adelina Pestrițu a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde era co-prezentatoarea unui show de noapte. A fost înlocuită cu Andreea Mantea.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii