Mergi direct la conținut »
Adevăratul motiv pentru care Alexandru Arșinel s-a retras de la teatru. Problemele cardiace s-au agravat
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevăratul motiv pentru care Alexandru Arșinel s-a retras de la teatru. Problemele cardiace s-au agravat

Adevăratul motiv pentru care Alexandru Arșinel s-a retras de la teatru. Problemele cardiace s-au agravat

Alexandru Arșinel a anunțat recent că se va retrage din teatru, la un an de la moartea colegei și prietenei sale, Stela Popescu. Actorul nu a vorbit despre motivul deciziei sale, însă un apropiat a făcut dezvăluiri emoționante.

„Acum câteva luni s-a întâmplat ceva care l-a făcut să se simtă mai rău ca niciodată, să se deplaseze din ce în ce mai greu, probabil problemele lui cardiace s-au agravat şi mai mult, chiar dacă a fost operat. Dacă înainte, indiferent de cât era de obosit, era sprinten, acum abia se mai mişcă, abia se mai ţine pe picioare. Şi în Israel, când a fost, abia a mai făcut faţă scenelor pe care le juca, iar în piesele în care a apărut, a făcut în aşa fel încât să stea cât mai mult jos. Când trebuia să danseze, mai mult mima”, a dezvăluit un apropiat al lui Alexandru Arșinel, potrivit wowbiz.ro.

 „Situaţia lui e de-a dreptul delicată. Iar cine a fost la parastasul Stelei Popescu de la mănăstirea Cernica, de la mormânt, a putut să observe că Arşinel abia mai mergea. Se simţea rău, e obosit tot timpul şi, normal, abia se mai poate deplasa. De altfel, a ajuns greu şi la mormânt şi a încercat să stea mai mult sprijinit”, a mai spus apropiatul pentru sursa citată.  Ajuns la 79 de ani, Arșinel a luat decizia de a renunța la funcția de director al teatrului de Revistă. Cel mai probabil, locul său va fi luat de actorul Vasile Muraru, scrie Click. „Încă nu ştim cine o să vină, așteptăm să se hotărască. Vasile Muraru este un artist foarte pregătit, cu sau fără voia lui poate ajunge la conducere. El are peste 30 de ani de când lucrează în acest teatru”, a declarat Alexandru Arșinel.

Citate și

VIDEO/ Inventivitatea comercianţilor nu are limite! Ideea genială găsită de patronul unui magazin de la metrou, după ce Metrorex i-a tăiat curentul

Close
Închide
  Close