Mergi direct la conținut »
Adevărul despre aurul Ilenei Ciuculete. "Le luam din Turcia ca să..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Adevărul despre aurul Ilenei Ciuculete. „Le luam din Turcia ca să…”

A ieșit la suprafață adevărul despre averea Ilenei Ciuculete și despre bijuteriile din aur pe care aceasta le-ar fi avut.

De Dana Aramă,

Despre regretata cântăreață de muzică populară Ilena Ciuculete s-au spus nenumărate lucrur în momentul în care aceasta s-a stins din viață. S-a spus că aceasta avea o avere impresionantă și foarte multe bijuterii de aur.

Cornel Galeș, bărbatul care i-a fost soț Ilenei Ciuculete și care are o relație cu o femeie pe nume Viviana, a făcut lumină despre acest subiect atât de mult dicutat.

”Ileana Ciuculete a fost judecată, de o categorie de oameni, că face parte din această structură a artiștilor profesioniști care sunt foarte bogați. Ea a lăsat o mică vilă, care s-a vândut. Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii. Ea trebuia vândută acum cinci ani, nu pe patul de moarte, așa cum se vehicula. Ileana nu a avut niciun cont.

Ca avere, a fost acest imobil care trebuia vândut de multă vreme. În legătură cu aurul, noi cumulam niște bijuterii personale. Le luam din Turcia, ca apoi să le vindem, deci nu există nimic”, a spus Cornel Galeș, care a vorbit și despre suferințele mari prin care a trecut Ileana Ciuculete, la Antena 3.


Citește și: JURNAL DE FRONT DIN AFGANISTAN. Ziua 3: Gemenii din Dragoslavele care luptă împreună pentru a doua oară (VIDEO)


 

Close
Închide
  Close