Mergi direct la conținut »
Adevărul despre relația dintre Pepe și Nea Mărin. Artistul a spus adevărul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevărul despre relația dintre Pepe și Nea Mărin. Artistul a spus adevărul

Adevărul despre relația dintre Pepe și Nea Mărin. Artistul a spus adevărul

Adevărul despre relația dintre Pepe și Nea Mărin. Pepe a mărturisit că apreciază foarte mult energia și pofta de viață incredibile de care Nea Mărin dă dovadă de fiecare dată. Mai mult, artistul spune că adesea i se face dor de Nea Mărin, așa că îl sună pentru a sta de vorbă.

”Mi-era dor de Nea Mărin. Nu ai cum altfel. Și eu când simt că mi se face dor de el îl sun. Când îi aud vocea mă încarc cu energie. Altfel îți începi dimineața după ce vorbești cu el”, mărturisește cântărețul.

Pepe, alături de Minodora, Romică Țociu și Sânziana Buruiană, formează echipa de vedete care îl ajută pe Nea Mărin în administrarea restaurantului său de pe malul Mării Negre, în cadrul celei de-a treia ediții a reality show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, difuzată luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1. Pepe este ajutorul de nădejde a lui Nea Mărin și acesta, la rândul lui, își pune mari speranțe în cunoștințele pe care artistul le deține deja în ceea ce privește gestionarea unui local: ”De data asta ei știu mai multe decât mine. Romică a avut el restaurante, iar tatăl lui Pepe are și el un local. Așa că voi avea mai multă grijă”, spune Nea Mărin.

Dacă  Pepe, Romică Țociu, Minodora și Sânziana Buruiană vor reuși să facă față cerințelor lui Nea Mărin și dacă împreună vor putea să obțină profit în cadrul restaurantului de care se ocupă și a terasei pe care o vor deschide în cea de-a treia ediție a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin”, telespectatorii vor vedea luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.


Citește și: EXCLUSIV/Gestul asasinului din Brașov de a lăsa o floare pe pieptul soției ucise i-a șocat pe anchetatori. Orhideea nebuniei!


 

 

 

Close
Închide
  Close