Peste 300 de examene și asta la un calcul sumar. Cam așa arată drumul în carieră al medicului estetician Adina Alberts. Ultimul examen, cel de doctorat, l-a susținut la 40 de ani. Și tot atunci a decis să renunțe și la cariera universitară și să se dedice exclusiv meseriei. ”Până atunci am fost asistent universitar la Facultatea de Medicină ”Carol Davila”și această decizie a coincis și cu aceea de a mă desprinde total de sistemul medical de stat și de a practica această meserie doar în privat”, a povestit Alberts.

Despre cât e de stresant să fii chirurg plastician, Adina Alberts a răspuns cu maximă sinceritate. ”Mereu am comparat meseria mea cu sportul extrem, cu cursurile de Formula 1, cu escaladarea Everestului. Și nu exagerez deloc! E foarte stresantă meseria de chirurg, indiferent care parte a corpului o operezi (oase, ochi, organe interne). E cu atât mai dificil cu cât ai de-a face cu pacienți care de fapt nu sunt bolnavi, când ”tratezi” doar zone foarte vizibile, când așteptările pacienților sunt exagerate, când practici această meserie în văzul tuturor – și aici mă refer la presă” a mai spus Adina Alberts.

Despre decizia de a pune pe primul loc cariera și, implicit de a se căsători și a face un copil după 40 de ani, Adina Alberts a vorbit pe larg în ediția tipărită a revistei VIVA!. Aflați și dacă Adina Alberts a folosit bisturiul (la propriu și la figurat!) și cu soțul ei, Viorel Cataramă.

VIDEO Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Suma uriașă pusă în plic de Anamaria Prodan
GSP.RO

VIDEO Câți bani a strâns fiica lui Gigi Becali din darul de nuntă. Suma uriașă pusă în plic de Anamaria Prodan

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense
HOROSCOP

Horoscop 14 octombrie. O zodie are parte de momente intense