Vremea a fost perfectă, apa mării la fel.  Iar mini-vacanța pare să-i fi priit cuplului Alberts-Cataramă. Cei doi au fost fotografiați pe o plajă din Mamaia, cel mai probabil după ce petrecuseră o după-amiază relaxantă.

Pentru că amândoi afișau zâmbete largi și mergeau îmbrățișați, ca doi adolescenți aflați la primele întâlniri. De altfel, tot weekendul, spun sursele noastre, a fost unul cu notă de distracție pentru Adina Alberts și Viorel Cataramă, care n-au ratat nici ieșirile de noapte în cluburile în vogă din Mamaia, nici petrecerile de la beach-baruri, nici restaurantele de fițe.

Și, evident, nici băile în mare. Și aici vine surpriza, căci avem fotografii cu medicul estetician Adina Alberts în costum de baie!

Silueta ei a atras atenția tuturor turiștilor de pe plajă, bărbații și-au înăbușit un oftat admirativ, femeile au aruncat ceva săgeți cu privirea că, totuși, pare ireal să arăți așa la 48 de ani. Adică… impecabil.Cu un costum de baie galben-floarea soarelui, cu părul desfăcut și ciufulit de vânt, perfect tonifiată, Alberts le-a dat clasă multor tinerele rătăcite pe drumul spre perfecțiune.

Au avut o nuntă ca-n povești

Adina Alberts și Viorel Cataramă s-au căsătorit în 2013, după o relație de trei ani. Nunta lor,  desfășurată la Snagov, a fost considerată evenimentul monden al anului, cu peste 100 de invitați de marcă, un meniu rafinat și o atmosferă impecabilă, întreținută inclusiv de instrumentiști de la Opera Română.


Citește și: EXCLUSIV | Amănunte neștiute din viața lui ”Hienă”. Nimeni n-a știut ce origini are familia artistului