Mergi direct la conținut »
Adina Alberts și Viorel Cataramă, weekend de adolescenți la Mamaia. Cum arată medicul estetician la 48 de ani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adina Alberts și Viorel Cataramă, weekend de adolescenți la Mamaia. Cum arată medicul estetician la 48 de ani!

Adina Alberts și Viorel Cataramă, weekend de adolescenți la Mamaia. Cum arată medicul estetician la 48 de ani!

Ultimul weekend al verii a însemnat, pentru multe vedete, un bun prilej de a da o tură pe la malul mării, pentru a mai aduna câteva amintiri ...călduroase, rezervă de zâmbete pentru zilele lungi de toamnă ce au să vină. Să-și ia ”la revedere” de la vară pe litoral, au optat și Adina Alberts, cunoscutul medic estetician, și soțul ei, afeceristul și fostul politician Viorel Cataramă.

Vremea a fost perfectă, apa mării la fel.  Iar mini-vacanța pare să-i fi priit cuplului Alberts-Cataramă. Cei doi au fost fotografiați pe o plajă din Mamaia, cel mai probabil după ce petrecuseră o după-amiază relaxantă.

Pentru că amândoi afișau zâmbete largi și mergeau îmbrățișați, ca doi adolescenți aflați la primele întâlniri. De altfel, tot weekendul, spun sursele noastre, a fost unul cu notă de distracție pentru Adina Alberts și Viorel Cataramă, care n-au ratat nici ieșirile de noapte în cluburile în vogă din Mamaia, nici petrecerile de la beach-baruri, nici restaurantele de fițe.

Și, evident, nici băile în mare. Și aici vine surpriza, căci avem fotografii cu medicul estetician Adina Alberts în costum de baie!

Silueta ei a atras atenția tuturor turiștilor de pe plajă, bărbații și-au înăbușit un oftat admirativ, femeile au aruncat ceva săgeți cu privirea că, totuși, pare ireal să arăți așa la 48 de ani. Adică… impecabil.Cu un costum de baie galben-floarea soarelui, cu părul desfăcut și ciufulit de vânt, perfect tonifiată, Alberts le-a dat clasă multor tinerele rătăcite pe drumul spre perfecțiune.

Au avut o nuntă ca-n povești

Adina Alberts și Viorel Cataramă s-au căsătorit în 2013, după o relație de trei ani. Nunta lor,  desfășurată la Snagov, a fost considerată evenimentul monden al anului, cu peste 100 de invitați de marcă, un meniu rafinat și o atmosferă impecabilă, întreținută inclusiv de instrumentiști de la Opera Română.


Citește și: EXCLUSIV | Amănunte neștiute din viața lui ”Hienă”. Nimeni n-a știut ce origini are familia artistului

Close
Închide
  Close