Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ De la bal, la spital! Adrian Minune a ajuns la Camera de gardă după ce a fost mușcat de un picior
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ De la bal, la spital! Adrian Minune a ajuns la Camera de gardă după ce a fost mușcat de un picior

EXCLUSIV/ De la bal, la spital! Adrian Minune a ajuns la Camera de gardă după ce a fost mușcat de un picior

Adrian Minune a ajuns de la bal la spital. După un început de weekend liniștit, pe baltă, cu undița în mână, urmat de un chef de pomină, cântărețul a ajuns la Camera de gardă a unei clinici particulare din nordul Bucureștiului.

De Florian Gheorghe,

Motivul? O umflătură severă la piciorul drept ce-i provoca mâncărimi l-a panicat serios pe manelist și l-a ținut ca pe ace la petrecere, drept pentru care s-a prezentat dis-de-dimineață la un consult de specialitate, pentru a afla dacă a fost mușcat de vreo căpușă și este suspect de vreo maladie ori de bolerioză. Diagnosticarea e destul de dificilă, însă medicii l-au asigurat că, după simtome și umflătură, nu este vorba de ceva extrem de grav. I-au recomandat antibiotice și i s-au luat probe de sânge.


Citește și: Un fost coleg al preotului Cristian Pomohaci rupe tăcerea. Ce făcea acesta în timpul facultății


Adrian Minune a ajuns la Camera de gardă a unui spital

Pe numele său Adrian Simionescu (42 de ani), popularul Adrian Minune presupune că a fost ciupit în iarba unei bălți din apropierea Capitalei, una unde se duce mai mereu când caută relaxarea și, întreaga zi de vineri, a pescuit desculț.

”Pentru cei care vor să se bucure, am fost mușcat”, se amuză manelistul amintind de clasicii ”dușmani” indispensabili în textele și lumea manelelor. Solistul nu este speriat și consideră că, dat fiind faptul că a copilărit la țară, în comuna Ștefăneștii de Jos din apropierea Bucureștiului, este călit și nu o pățește cu una, cu două, de la ciupitură.

Nici boala lyme – sau bolerioza, după cum mai este cunoscută – transmisă omului prin înțepătura căpușelor nu este de glumă, căci poate ataca sistemul nervos și inima.

 

Citește și: Adrian Minune a crescut mai mult prin biserici

Close
Închide
  Close