MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 07:54

Adrian Minune, prima reacție după ce un filmuleț cu el a ajuns viral. Artistul a primit 10 lei în timpul unei petreceri, iar gestul lui i-a șocat pe toți

Distribuie

Adrian Minune, prima reacție după ce un filmuleț cu el a ajuns viral. Artistul a primit 10 lei în timpul unei petreceri, iar gestul lui i-a șocat pe toți. Artistul a explicat ce s-a întâmplat atunci și de ce a decis să se retragă din viața publică.

Adrian Minune a declarat că în timpul carierei sale a trecut prin multe experienţe, unele plăcute, altele mai puțin plăcute.

„Băiatul care a venit să-mi de bacşiş aveam un teanc de multe milioane în mână şi la mijloc avea o bancnotă de 10 lei. Nu m-a înjosit, dar nu a fost frumos gestul pe care l-a făcut. Şi eu i-am răspuns pe măsură. Mă amuză lucrurile astea. În cei 30 de ani de meserie mi s-au întâmplat multe chestii jenante, dar indiferent ce se întâmplă trebuie să mergi înainte. Familia este cea mai importantă pentru mine. Ştiu să îmi stăpânesc furia”, a declarat Adrian Minune la Antena 1.

Am plătit scump pentru faimă, zile din sănătatea mea. Dumnezeu mă ţine, cel mai mare duşman al meu e aerul condiţionat. Ştiu ce face fiecare copil în parte, unde e şi ce face. E inuman să nu dormi aşa de mult timp şi să rezişti”,  a declarat Adrian Minune.

Citește și

REPORTAJ/O fetiță din Vaslui era legată cu lanțul de copac, arsă cu fierul de călcat și obligată să asiste la desfrâul mamei sale

 

Comentarii