MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ 13 sezoane de “Las Fierbinți” și-au pus amprenta pe Celentano. “Lui Văncică dați-i dramă, că-i sătul de comedie”

Distribuie

Adrian Văncică s-a săturat de comedie! Asta nu înseamnă însă că nu ne va mai încânta și amuza în continuare în Las Fierbinți”, ci doar că i-ar prinde bine și niște roluri din alt registru. L-a dat de gol colegul lui de serial, Mihai Mărgineanu, azi, când Văncică împlinește 41 de ani.

Mărgineanu, interpretul lui Ardiles și Cuzin Toma, cel care-i dă viață lui Firicel, ne-au dezvăluit cum este îndrăgitul actor pe platoul de filmare și care ar fi cel mai potrivit cadou pentru el la aniversare.

Actorii Cuzin Toma, Mihai Mărgineanu și Adrian Văncică, adică Firicel, Ardiles și Celentano, fac un trio imbatabil în cel mai de succes serial de comedie de la noi, ”Las Fierbinți”, ajuns anul acesta la al 13-lea sezon

”Cu Văncică nu joci și nu te joci, trăiești fiecare situație, fiecare emoție. Și nu, nu este doar amuzant, este un om cu mult umor… mult! Pot spune că râdem foarte mult, enorm”, ne-a mărturisit Cuzin Toma despre Adrian Văncică, partenerul lui de pahar, pe micul ecran, de 6 ani încoace. Un partener de la care ”am învățat multe și voi mai învăța multe…”, a completat actorul, venind apoi și cu cu o urare din suflet pentru Văncică: ”Vănci, îți doresc multă sănătate! Sănătate ție și celor dragi ție. Să ne bucuri și să mă înveți ca și până acum. La mulți ani!”.

Adrian Văncică s-a săturat de comedie! Are atâta energie în el pentru dramă, pentru tragedie, pentru Shakespeare, Othello! El trebuie să joace Othello!”

Hâtrul Mihai Mărgineanu, interpretul lui Ardiles, care e un izvor nesecat de povești amuzante despre sine și oamenii care i-au trecut prin viață, spune că ”Văncică este colegul din serial de la care am furat cel mai mult”. Și pe lângă clasicele ”La mulți ani, să fie sănătos și fericit” adresate sărbătoritului, a ținut să precizeze care ar fi cadoul potrivit la aniversare: ”Lui Văncică trebuie să-i dați dramă, pentru că este sătul de atâta comedie! Are atâta energie în el pentru dramă, pentru tragedie, pentru Shakespeare, Othello! El trebuie să joace Othello! Văncică este Othello!”.

Discret cum îl știm, Văncică, actorul care ne mărturisea la sfârșitul anului trecut că-l bate gândul să emigreze, va petrece probabil în cerc restrâns, cu prietenii foarte apropiați, cum sunt unii dintre colegii din serial și din trupa cu care face stand-up comedy – Mihai Bobonete, Costi Diță sau Mihai Rait. Iar acasă… cu soția, Elena, și cele două fiice ale lor, Thea și Mara, despre care a dezvăluit, la un moment dat, că au apărut, episodic, în serialul care pe el l-a făcut celebru în toată țara.

Mai discret cu ziua de naștere decât Văncică nu e, probabil, decât Cuzin Toma, care ne-a mărturisit anul trecut că nu s-a sărbătorit niciodată.


VIDEO/Andreea Șovan aleargă de la un casting la altul, dar n-o ia ”în personal”: ”Actorul independent este one man army”

Citește mai multe despre adrian văncică, cuzin toma, Mihai Margineanu, Aniversare, las fierbinti și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii