Mergi direct la conținut »
Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a răbufnit după ce s-a spus că nu are noroc în dragoste. “Sunteți cu capul?”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a răbufnit după ce s-a spus că nu are noroc în dragoste. “Sunteți cu capul?”

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a răbufnit după ce s-a spus că nu are noroc în dragoste. “Sunteți cu capul?”

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, a răbufnit după ce s-a spus că nu are noroc în dragoste. Fosta concurentă a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le explică tuturor, că este o femeie fericită, chiar dacă nu există un bărbat în viața ei.

De Livia Lixandru,

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef a fost deranjată de sfaturile primite din partea celor care o cunosc. Deși este divorțată și are doi copii superbi, Aida este fericită și mulțumită de viața ei.

Aida Parascan, câștigătoarea MasterChef, mesaj dur pentru cei care o compătimesc

Neața… de aseară tot primesc mesaje de compătimire gen : ” vai da cum sa nu ai tu noroc în dragoste … saraca de tine .. da de ce nu îți refaci viata? Uite au dat la tv ca nu ai noroc în dragoste și mi am închipuit ca ești ca o Stâncă… de neclintit în decizia ta ….”
Intreb si eu….. Baaaaaaaaaaaaaaa sunteți cu capul? Eu sunt fericită, iubită, apreciată, am copii frumoși, am o meserie și har de la Dumnezeu, am prieteni, am milioane de motive pentru care mulțumesc cerului în fiecare zi. Nu mă interesează “norocul în dragoste”, așa că potoliți-vă. Oamenii nu au nevoie de dragoste, ci de iubire. Când veți înțelege asta ma veți înțelege și pe mine și viata mea!

În luna februarie a anului trecut, Aida Parascan, câştigătoare a concursului “MastefChef”,  a trecut prin clipe grele, după ce casa i-a fost mistuită de un incendiu și o sumă importantă de bani i-a ars.

Close
Închide
  Close