MENIU CAUTĂ

Al doilea miliardar la Prima

Distribuie

Un bucurestean de 27 de ani a raspuns la toate intrebarile si a devenit al doilea concurent care castiga miliardul.
Tudor Hurezeanu a mai incercat o data sa intre in concursul de la Prima, acum doi ani, dar nu a trecut de raspunsul-fulger. Duminica, el s-a instalat in scaunul miliardarilor si a ajuns, pana la finalul emisiunii, la 20 de milioane. Aseara, el si-a completat suma pana la un miliard. Cu o cultura generala excelenta (datorata – spune el – parintilor, profesori amandoi), Tudor a apelat la variantele ajutatoare abia la intrebarea de 250 de milioane.
Tanarul miliardar marturiseste ca ii place competitia si va reveni la emisiunea lui Iantu cand regulamentul ii va permite. Banii castigati vrea sa-i investeasca in firma pentru care lucreaza – „o afacere de familie”. O mica parte o va rezerva insa si distractiei.
„Mi-a placut ca Tudor a avut foarte mult curaj si ca a mers pana la capat fara ezitare. Am fost impresionat de felul in care ii merge mintea. Plus ca era atat de detasat cand il intrebam „Stii ca poti pierde x milioane?””, ne-a declarat Virgil Iantu.
„Mi-a placut relaxarea lui si detasarea cu care a parcurs tot drumul pana la un miliard. Nu poti sa nu fii impresionat cand vezi ca la 27 de ani cineva e interesat si de altceva decat de lucrurile caracteristice varstei”, spune si Roxana Alexandru, producatoarea emisiunii.
Fisa personala:
Data si locul nasterii: 31 ianuarie 1975, Bucuresti.
Studii: Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu, 1997.
Ocupatia: redactor revista Acces.
Limbi straine: engleza si franceza.
Hobby-uri: body-building, fitness, jogging, mountain-bike, arte martiale, catarare libera.

Comentarii