Mergi direct la conținut »
Al Pacino va juca în primul serial din cariera sa. Surpriza pregătită de actorul american
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Al Pacino va juca în primul serial din cariera sa. Surpriza pregătită de actorul american

Al Pacino va juca în primul serial din cariera sa. Surpriza pregătită de actorul american

Actorul american Al Pacino va juca în primul său serial din carieră. "The Hunt", o producție despre vânători de naziști, va fi lansată de platforma online Amazon.

Informația a fost publicată de Variety.com, însă nu a fost confirmată de oficialii companiei Amazon.

În serialul „The Hunt” este prezentată povestea unei echipe de vânători de naziști care are loc în New York în anul 1977. Aceștia descoperă că sute de ofițeri naziști de rang înalt trăiesc în Statele Unite și vor să creeze al Patrulea Reich.

Potrivit Mediafax, Amazon a comandat un prim sezon de zece episoade.

Actorul american Al Pacino a mai jucat în două miniserii TV: „Angels in America” şi „The Godfather Saga”. El este, însă, celebru pentru roluri din filme pentru marele ecran, precum „Naşul”, „Serpico”, „După amiaza unui câine” şi „Parfum de femeie”.

Al Pacino va juca în primul serial din cariera sa

Imagine cu Al Pacino din filmul „Parfum de femeie” (1992)
sursă foto: North Photo

De asemenea, Pacino a mai jucat în ultimii ani în mai multe filme de televiziune, precum producţiile HBO „You Dont Know Jack”, „Phil Spector” şi „Paterno”.

În vârstă de 78 de ani, Al Pacino a fost nominalizat de opt ori la premiile Oscar și a câștigat mult râvnitul trofeu în 19993 pentru rolul din pelicula „Parfum de femeie”, de Martin Brest.

Deși este considerat unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, Al Pacino nu a dus o viață plină de fast. Artistul a mărturisit că, în tinerețe, a făcut sex pentru mâncare și un acoperiș deasupra capului.

sursă foto: EPA


Citește și GALERIE FOTO | Cum s-au îmbrăcat femeile din politică la ceremonia preluării Președinției Consiliului UE. Doamnele au mizat pe negru!


 

Close
Închide
  Close