Mergi direct la conținut »
Alex Filip, eliminat după prima Nominalizare în echipa Lemurilor de la “Ultimul Trib“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alex Filip, eliminat după prima Nominalizare în echipa Lemurilor de la “Ultimul Trib“

Alex Filip, eliminat după prima Nominalizare în echipa Lemurilor de la “Ultimul Trib“

Primul duel în interioriul echipei de Lemuri s-a încheiat seara trecută, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”, cu eliminarea lui Alex Filip, în primul său joc alături de echipa galbenă.

În prima dimineață în sat, Alex Filip s-a trezit cu gândul la fostele sale colege din echipa roșie, la fel cum și ele au recunoscut că Alex nu era doar cel care îi ajuta să rămână organizați, ci îi ajuta să își păstreze psihicul tare.

În acest timp, Mircea Zamfir a recunoscut că s-ar putea adapta în sat destul de repede, însă a avut emoții înaintea primei lupte de Nominalizare din interioriul noii echipe. Concurentul clasat pe ultimul loc intră automat la duel împotriva concurentului nominalizat de membrii echipei. Ionuț Iftimoaie și Silviu Geandră au fost primii care au parcurs traseul cu obstacole la finalul căruia au avut de plasat în echilibru mai multe piese, iar cel din urmă a reușit să scoată un timp mai bun, având deja experiența unor astfel de jocuri din alte dueluri, după cum chiar el a mărturisit. Rând pe rând, au intrat apoi în cursa contra cronometru și Sorin Brotnei, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Alex Filip. Fostul căpitan al echipei roșii a abandonat însă după ce piesele i-au căzut la finalul cursei de mai multe ori, în timp ce Sorin Brotnei a avut cel mai bun timp și a câștigat imunitate la duel. ”Nu cred că se aștepta nimeni că eu voi intra azi la duel… Singura problemă a fost că nu vedeam unghiul și că piesele erau înclinate”, a spus Alex Filip resemnat. Iar dacă Silviu Geandră a spus că nu vrea să voteze un Lemur pentru că s-a atașat de ei, aceștia se pare că nu i-au întors sentimentele. Echipa galbena și-a justificat votul spunând că nu ar vrea să pună foștii sportivi să se lupte între ei, dar nici între ei nu se puteau vota în urma unui pact pe care l-au făcut. ”Nu mă așteptam ca din trei nominalizări posibile să mă voteze pe mine. M-am asimilat lor din prima clipă și le-am promis atunci că voi face front comun cu ei la vot. Sună a trădare pentru că așa este. Oricare rămâne, echipa galbenă va avea probleme din cauza lui Ionuț care își apără pielea cât de bine poate el”, a spus Silviu dezamăgit.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Ca urmare, cei doi luptători de kickbox, s-au regăsit față în față la duel, pregătiți să lupte așa cum o fac și în ring, doar că de această dată au fost legați la mâini pentru a începe cursa. Dacă însă în viața de zi cu zi amândoi sunt multipli campioni, primul duel dintre cei doi în Madagascar s-a încheiat cu victoria lui Silviu. ”Nu simțeam că acesta este momentul în care să plec acasă, dacă aș avea vreo putere în acest concurs, mi-aș dori să nu fie anunțați cei de pe insulă de plecare mea. Cea mai mare părere de rău nu este că plec eu, ci că s-a destrămat echipa mea și că vor cădea psihic. Eu îi rog doar să nu uite cât am luptat alături de ei”, a mai spus Alex Filip, tot cu gândul la Crocodilii săi.

Citește și

Cine este atacatorul din Strasbourg. Un localnic de 29 de ani, cunoscut de autorități pentru infracțiuni care nu au legătură cu terorismul

 

 

Close
Închide
  Close