MENIU CAUTĂ

Alex Nedelcu de la “Exatlon” spune adevărul despre relația cu Diana Belbiță, la trei luni după ce a ieșit din show

Distribuie

Alex Nedelcu de la “Exatlon” spune adevărul despre relația cu Diana Belbiță, după ce s-a speculat că între cei doi ar fi mai mult decât o prietenie.

”Adevărul este că acolo nu a existat nimic între noi, nu a fost absolut nimic, nu a fost un flirt sau ceva concret! Nu știu, poza în care eu am apărut alături de ea poate spune altceva, probabil limbajul corpului sau reacțiile indirecte ale fiecărui individ duc spre ceva anume! Repet, nu pot sa spun ca a fost ceva sau nu! La petrecerea respectiva, unde ni s-a făcut o fotografia, nu îmi aduc aminte să fi fost apropiati sau să fi dansat! E adevarat, am interacționat mai mult la masa, am fost mai apropiați, însă s-a nimerit să fie asa, nu din alte motive! Trebuia să fim așa și era normal, mai ales ca eram din echipe diferite. Atunci când te de afli la un chef, la o masa, lasi cumva garda jos. Lași armele și zambesti! Te înțelegi cu toți, indiferent de ce parte a baricadei se află într-un concurs”, a spus Alex, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și

Cum prevenim absenteismul de la ore și abandonul școlar? Psihologul ne explică importanța programelor de educare a părinților

Citește mai multe despre alex nedelcu, diana belbita și “Exatlon” pe Libertatea.

Comentarii