Mergi direct la conținut »
FOTO EXCLUSIV/ Învățăturile lui Velea: Dragostea se face-n minim 2 și șlapii se poartă cu șosete
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO EXCLUSIV/ Învățăturile lui Velea: Dragostea se face-n minim 2 și șlapii se poartă cu șosete

FOTO EXCLUSIV/ Învățăturile lui Velea: Dragostea se face-n minim 2 și șlapii se poartă cu șosete

După ce ne-a învățat că ”Dragostea se face-n minim doi”, Alex Velea mai face un efort uriaș, cu riscul de a fi de râsul curcilor, acela de a ne băga în cap noile trenduri ale nonconformiștilor artiști de peste Ocean, ciorapi albi și lungi purtați cu șlapi la pantaloni scurți.

De Florian Gheorghe,

Pe urmele mai celebrilor Trey Songz, Rihanna ori Bruno Mars, Velea promovează noua fiță pe unde apucă, lăsând oamenii cu gura căscată atunci când coboară în stradă, din fălosul său Mercedes. Pionier al acestei fistichii mode pe la noi, evident că solistul își asumă și reacțiile oamenilor care nu prea sunt la curent cu tendințele fashion și îndură cu stoicism râsetele profanilor.

Alex Velea poartă slapii cu șosete

Miercuri, dis-de-dimineață, solistul și-a etalat minunatele soșete la radioul public, asta după ce a binedispus o stradă întreagă, căci oamenii se opreau să admire cu răsuflarea tăiată moda promovată de artist, trend care riscă să devină mai celebru decât însuși Velea.

De când a apărut pe piața muzicală, Alex Velea (33 de ani) a reușit să-și asigure permanent publicitatea, în mod special prin imaginea sa, zeci de tatuaje, multe redecorate. Ultimul său tatuaj este chiar pe  frunte și reprezintă numele celui de-l doilea băiat al său, Akim.


FOTO/ Impresionant! Ce face un bucureștean de 70 de ani, zi de zi, pentru câinele lui paralizat. Imaginile care sigur îți vor da lacrimi

Close
Închide
  Close