MENIU CAUTĂ
, de Luana Mare

Alexandra Stan, confruntare directă cu Delia! „Am făcut-o, mamă!”

Distribuie

După ce toată vara Alexandra Stan a stat pe primele locuri în topurile din Italia, Turcia si Japonia cu „We Wanna”, colaborarea de succes cu Inna și Daddy Yankee, continuând apoi cu feat-ul „Motive” alături de Dorian, artista lansează acum”I did it, Mama”, o piesă rebelă și indrăzneață, o replica la mentalitatea conservatoare a unora dintre părinți. Numai că, titlul vine după un succes răsunător al altei românce, Delia care a cucerit topurile din țară anul acesta cu piesa Da, mamă. Și tot o fată rebelă și îndrăzneață era și cea din cântecul fetei cu părul verde.
În videoclipul senzual și incitant, regizat de Bogdan Daragiu, Alexandra Stan joacă rolul femeii fatale, irezistibilă în fața mai multor tipologii de bărbați, de la modele, motocicliști până la jucătorii de rugby de la CSA Steaua București.
Despre noul ei single și videoclip, Alexandra Stan mărturisește: „I did it, Mama este o piesa de stare mai rebela, pe care părinții nu o înțeleg din prima sau au tendința să o judece. Însă toată piesa are un aer optimist, e dinamică și te face să dansezi instant. Expresia „I did it, Mama!” este spusă cu mândrie și cu bucuria că am reușit! Aș zice că e un mix între reggaeton, european pop și balcanic. Și la filmările videoclipului m-am simțit foarte bine, ca o zeiță absolută, cu zeci de bărbați mișunând în jurul meu timp de 24 de ore”.

Comentarii