MENIU CAUTĂ
24 Sep. 2013 21:09 , de Alina Dan

Alexandra Stan FACE LUMINĂ în legătură cu PROCESUL CU MARCEL PRODAN

Distribuie

Într-o declaraţie oferită la ProTV, cântăreaţa infirmă zvonurile potrivit cărora ar fi renunţat la plângerea penală împotriva lui Marcel Prodan şi susţine că nu se lasă până când impresarul nu va plăti.
„Eu vin astăzi să fac aceste clarificări pentru că este momentul să spun stop. Adică să vorbesc eu în numele meu! Dumnezeu iartă, eu am depus plângere penală. Nici nu m-am gândit să o retrag, tocmai de aceea nu înțeleg de unde a apărut această informație eronată, mai ales că eu am intentat o acțiune penală împotrivă domnului Prodan”, spune Alexandra Stan.
Artisat pregăteşte o revenire de zile mari şi este şteptată pe 27 septembrie, în Austria, la celebrul festival de bere Oktoberfest. În ceea ce priveşte zvonurile cu privire la „ţepele” pe care ea le-ar fi dat la difrerite concerte unde era aşteptată să cânte, Alexandra spune că au fost informaţii false distribuite în numele ei de pe conturi fictive de pe pagini de socializare.
„Pe unele site-uri de socializare se fac declaratii in numele meu si nu sunt ale mele. Din luna iunie eu nu am confirmat participarea mea la evenimente”, mai spune Alexandra.

Citește mai multe despre Alexandra Stan pe Libertatea.

Comentarii