MENIU CAUTĂ
18 Iul. 2013 18:35

Alexandra Stan l-a umplut de bani pe Marcel Prodan! Află cât a câştigat impresarul de pe urma ei!

Distribuie

Alexandra Stan, una dintre cele mai în vogă artiste din România, care în ultimii ani a susţinut o mulţime de concerte pe plan internaţional, era plătită, potrivit unor surse din anturajul său, cu sume începând de la 3.000 de euro şi ajungând, în unele situaţii, până la 20.000 de euro.
A minţit în declaraţie?
Departe de viaţa de prinţesă pe care toată lumea se aştepta să o aibă, în urmă cu o lună, după ce cântăreaţa a ajuns la spital plină de vânătăi din cauza impresarului său Marcel Prodan, Alexandra a mărturisit că primea sume infime şi că niciodată nu a ştiut cât valorează munca ei.
În aceste condiţii, sutele de concerte pe care le-a avut Alexandra Stan numai în 2012 ar fi trebuit să le aducă artistei şi impresarilor săi câteva milioane de euro.
Potrivit ziarului Replica de Constanţa, care a pus mâna' pe actele înregistrate la Fisc, în datele oficiale ale firmei de impresariat Maan Music Studio SRL venituri totale declarate pentru anul 2012 apar aproximativ 400.000 de euro şi un profit net de circa 250.000 de euro.
Mai exact, firma cu sediul social în Vila Promesse din Mamaia a declarat, pentru 2012, o cifră de afaceri de 1.758.861 de lei şi un profit net de 1.121.782 de lei, cu doar 4 angajaţi.
Mai mult, comparativ cu 2011, cifra de afaceri s-a mărit de patru ori, dacă e să ne luăm după datele declarate de Prodan.
Suma declarată e infimă faţă de cea reală, dacă ne gândim că Alexandra a făcut bani nu doar din concerte, ci şi din albumele vândute.

Poate cânta hiturile care au făcut-o celebră

Din fericire pentru cariera şi pentru fanii Alexandrei, contractul său cu Marcel Prodan nu o va împiedica să cânte de acum înainte melodiile care au făcut-o cunoscută.
Alexandrei Stan nu i-a interzis nimeni să-şi cânte propriile piese. Nu credem că se va schimba ceva în această privinţă nici pe viitor. Piesele Alexandrei Stan aparţin şi autorilor, şi MediaPro Music, iar Alexandra Stan rămâne artist al MediaPro Music', au spus reprezentanţii casei de discuri pentru ziarul Ring.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Maria Ciobanu e conștientă că i s-a degradat vocea. „Ăsta e cursul vieții”
Comentarii