MENIU CAUTĂ
28 Apr. 2014 17:58 , de Alina Dan

Alexandra Stan MĂRTURISEŞTE: „AM FOST PREA NAIVĂ”

Distribuie

Nu sunt cinică, nu sunt rece, nu sunt o femeie de fier. Sunt un om cu sentimente… Am fost prea naivă, am avut prea multă încredere în unii oameni, mai multă decât în mine şi în intuiţia mea', a spus Alexandra Stan.
Deşi unele voci au spus că şi-ar fi retras plângerea penală formulată împotriva fostului impresar, Marcel Prodan, artista a ţinut a sublinieze că procesul continuă.
Nu pot să dau detalii despre situaţia procesului în acest moment, însă plângerea nu am retras-o!', a declarat Alexandra Stan.

STRESUL i-a pus în PERICOL cariera

Artista a dezvăluit că din cauza stresului şi a oboselii a ajuns să aibă probleme la corzile vocale.
Din cauza stresului şi a volumului mare de muncă, am avut noduli pe corzile vocale. Şi acum am o sensibilitate, când sunt obosită sau când nu mă odihnesc suficient, vocea mea răguşeşte. La mine, corzile vocale sunt cele mai sensibile. Din fericire, am găsit nişte medici foarte buni aici, în Bucureşti, la Institutul ORL, care m-au tratat. A trebuit să nu vorbesc zece zile. Dacă stai trei zile şi nu vorbeşti, îţi auzi gândurile, eşti foarte calm, ştii foarte bine ce vrei. Ai un dialog cu ţine, îţi dai singur răspunsurile!', a spus artista.

Comentarii