Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/Două luni a durat visul american! Alexandra Stan s-a întors în România cu coada între picioare
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/Două luni a durat visul american! Alexandra Stan s-a întors în România cu coada între picioare

Două luni a durat visul american pentru Alexandra Stan, din care-a trezit și s-a întors acasă. În luna septembrie artista a luat decizia de a se muta definitiv în Los Angeles, Statele Unite, pentru a-și vedea visul cu ochii, să devină o vedetă la nivel mondial.

Isprava Alexandrei, copiată parcă la indigo cu cea a Innei,  a avut aceeași finalitate ca și în cazul suratei sale de celebritate. Ca și Inna, Alexandra nu s-a mulțumit cu zonele lumii unde piesele lor au prins, amintim Europa, Asia ori America Latină, și a luat, împreună cu iubitul său, Bogdan Stăruială, decizia de a se muta împreună în Los Angeles pentru a da noi șanse viitorului său profesional, mai ales că piața muzicală americană este cea mai influentă din întreaga lume. Din acestă experiență artista nu s-a ales decât cu …noi ședinte foto.

Alexandra Stan s-a întors din Statele Unite

În 2014, plină glorie, Inna (Alexandra Apostoleanu) s-a mutat în Los Angeles, convinsă de succesul iubitului și managerul ei din acea perioadă, Ștefan Lucian Gitiță, care și-a deschis o casă de producție muzicală acolo. Cum industria muzicală americană nu i-a prea zâmbit solistei ce a atins reale recorduri de popularitate în peste 30 de țări ale lumii, după mai multe compoziții înregistrate cu muzicieni celebri, Lucian i-a adus în SUA pe primii săi compozitori, echipa Play& Win. În cele din urmă, artiștii și managerul lor și-au făcut bagajele și s-au relocat în România.

CITESTE EXCLUSIV | Black Friday-ul din India are rădăcini românești. ”Au repetat experiențele noastre, inclusiv greșelile”

Close
Închide
  Close