Mergi direct la conținut »
Alexandru Arșinel, în lacrimi la parastasul Stelei Popescu. "Câte cuvinte nu sunt de spus"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alexandru Arșinel, în lacrimi la parastasul Stelei Popescu. "Câte cuvinte nu sunt de spus"

Alexandru Arșinel, în lacrimi la parastasul Stelei Popescu. „Câte cuvinte nu sunt de spus”

Renumitul actor Alexandru Arșinel a fost cu ochii în lacrimi la cimitirul unde a organizat parastasul de un an pentru cea care a fost marea doamnă a teatrului de revistă românesc - Stela Popescu.

De Dana Aramă,

 

Stela Popescu, doamna teatrului de revistă din România, s-a stins din viață în luna noiembrie a anului trecut. Alexandru Arșinel, cel care i-a fost partener de scenă timp de decenii, a fost profund marcat de dispariția acesteia.

Alexandru Arșinel și colegii de-ai acestuia au organizat, joi, parastasul Stelei Popescu, la un an de la moartea acesteia. Prietenul și colegul regretatei artiste a fost cu ochii în lacrimi la cimitirul Cernica.


„O regretăm foarte mult, câte cuvinte nu sunt de spus. Despărțirea de ea a fost extrem de dureroasă, de surprinzătoare. N-a fost o despărțire ușoară, a fost o despărțire grea. Și o resimțim în fiecare zi, și acasă, și aici la mormânt.

Este foarte trist pentru mine, care am jucat o viață întreagă cu ea să nu mai pot spune pe scenă Stela Popescu. Nu pot să mai spun și acum Stela Popescu”, a declarat Alexandru Arșinel pentru postul de televiziune Antena Stars.

Citește și: VIDEO/ Primarul norvegian al comunei cu 400 de români de la Cercul Polar: „Nu e un lucru bun pentru România, dar pe mine mă bucură dacă oamenii se stabilesc aici!”

 

Close
Închide
  Close