Mergi direct la conținut »
Alexandru Arșinel mănâncă bio, din livezile și din sera familiei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Alexandru Arșinel mănâncă bio, din livezile și din sera familiei

Alexandru Arșinel mănâncă bio, din livezile și din sera familiei

Alexandru Arșinel mănâncă bio. Chiar dacă încalcă de multe ori restricțiile alimentare impuse de medici, care încearcă să-l ferească de noi probleme de sănătate, actorul se hrănește destul de sănătos, cu fructe și legume netratate.

De Ana Maria Păsat,

Arșinel a trecut prin mari cumpene – un transplant de rinichi, cinci operații la coloană și un infarct. Cu o mulțime de intervenții și afecțiuni trecute pe fișa sa medicală, actorul trebuie să țină un anume regim alimentar. Recunoaște că-l mai încalcă, însă, din când în când, atunci când se simte bine. Mai bea și un păhărel cu vin, mai gustă și dintr-o fripturică, după pofta inimii sale. Cu toate acestea, are șansa și să mănânce corespunzător.

Actorul mănâncă în mare parte alimente bio, pentru că livezile sale de la Dolhasca, acolo unde se află casa părintească, sunt pline cu mere și alte fructe netratate.

„Acum sunt tocmai bune de cules. Mâncăm eco, noi nu stropim fructele din livadă cu nimic”, a declarat Arșinel pentru Libertatea.

În plus, unul dintre cei doi fii ai săi are o seră cu de toate, de care are grijă tot timpul.

„Vara aceasta nu a venit cu noi la Sinaia, în vacanță, tocmai ca să se ocupe de seră. Îl ajută și nepotul meu”, ne-a mai spus actorul.

Casa din Dolhasca, o adevărată oază de liniște

Chiar dacă merge destul de rar la Dolhasca, mai ales în ultima perioadă, de când soția sa a suferit un accident care o ține imobilizată la pat, actorul, care a slăbit 10 kilograme într-un timp record, se simte extrem de bine în casa părintească. Acolo e respectat de toți vecinii, asta și pentru că, de-a lungul anilor, i-a ajutat cu tot ce a putut – a ajutat la construirea unei brutării pentru copiii din centrul de plasament din Dolhasca și nu de puține ori a fost un sprijin pentru săteni. De altfel, în localitatea sa natală, Casa de Cultură îi poartă numele, în semn de recunoștință și respect.


Gigi mână de aur. Becali a câștigat 240 de milioane de euro doar de la FCSB. Marea lui ambiție: „Vreau ca până în 2028 să câștig un miliard de euro din fotbal!”

Close
Închide
  Close