Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Alina Borcea rupe tăcerea în legătură cu partajul. ”Nu i-am cerut nimic lui Cristi”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Alina Borcea rupe tăcerea în legătură cu partajul. ”Nu i-am cerut nimic lui Cristi”

EXCLUSIV/ Alina Borcea rupe tăcerea în legătură cu partajul. ”Nu i-am cerut nimic lui Cristi”

De când s-a rostit pentru prima oară cuvântul ”divorț” în spatele gratiilor de la Jilava, Alina Borcea a devenit brusc o femeie avut. Nu factic, ci în mintea celor care dădeau ca sigură partajarea firmelor și milionelor fostului acționar dinamovist închis pentru fraudă. Sătulă până peste cap de scenariile care se țes în jurul ei, Alina a acceptat să vorbească despre medierea pe care a semnat-o înainte să părăsească România.

Averea lui Cristian Borcea este atât de mare și de stufoasă încât și ai lui își prind urechile în hățișul de firme, conturi și proprietăți. În aceste condiții, nu e de mirare că mulți s-au grăbit să o îmbogățească pe Alina Borcea, soția lui, cu care se află la începutul unui proces de divorț. După 13 ani de relație și alți cinci de mariaj, chiar și apropiații familiei se așteptau la un partaj cu scântei. Astfel, presa a tot scris de împărțeala avuției fostului acționar dinamovist, plasând în dreptul Alinei ș al familiei sale hoteluri, ștranduri, milioane de euro. De peste Ocean, lucrurile se văd cu totul și cu torul altfel și, rugată să le explice, Alina a acceptat să vorbească în premieră despre partaj: ”Sunt foarte multe speculații și neadevaruri spuse și înreținute constant la adresa mea în ceea ce privește divorțul, așa că vreau să lamuresc lucrurile, ca să nu mai las loc de scenarii. Cum știți, eu și soțul meu am depus actele de divorț cu o mediere, pe care nu toată lumea alege să o facă. Aceasta mediere poate fi retrasă în termen de 30 de zile de către oricare dintre noi. Cât despre partaj, este foarte simplu, dacă vom divorța. Eu, de la soțul meu Cristi Borcea, rămân cu doi copii absolut superbi, rodul iubirii noastre de 13 ani. În rest, Cristi le va asigura copiilor tot ce trebuie – pensie alimentară, școli și, mai presus de orice, dragoste”.

Borcea cedase apartamentul de Miami fiului său

Asigurându-se că celor mici nu le va lipsi nimic, Alina Borcea a renunțat, susține ea, la orice pretenție. ”Cât mă privește pe mine, din punct de vedere financiar, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi, asta ca să pun punct speculatiilor o dată pentru totdeauna. Apartamentul de la Miami în care locuim în prezent i-a fost dăruit la naștere fiului nostru Alexandru. Apartamentul este în prezent al familiei Borcea, deci nu este al nostru și el va face ceeace dorește cu el. Cât privește business-urile de la Timișoara, hotelul și toate cele despre care s-a scris că ar aparține familiei mele sunt tot ale familiei Borcea. Repet, dacă vom divorța, eu nu i-am cerut nimic lui Cristi”, ne-a declarat Alina.

Îi cedează parte din prețul vilei din Pipera

Când a vorbit despre întreținerea și studiile copiilor, Alina s-a referit, așa cum Libertatea a consemnat încă din perioada vizitei sale în România, la pensia alimentară de 10.000 de euro pe lună și la cheltuielile cu școlile lor. În plus, surse apropiate acționarului dinamovist ne-au dezvăluit că acesta intenționează să-i dea Alinei, la desfacerea căsătoriei, o parte din costurile vilei din Pipera în care s-au mutat în timpul căsniciei și în care au petrecut ultimii ani împreună, 80.000 de euro la care vrea să adauge 50.000 în contul altor datorii față de soția lui, deci 130.000 de euro.

Citește și: ”Borcea a chemat-o pe Alina la penitenciar înainte de plecarea în SUA. I-a cerut să jure că…”

Close
Închide
  Close