Mergi direct la conținut »
VIDEO/Alina Eremia a renunțat la copilărie la 4 ani:
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/Alina Eremia a renunțat la copilărie la 4 ani: "Atunci am început să cânt!". Ce sacrificii a făcut pentru carieră

VIDEO/Alina Eremia a renunțat la copilărie la 4 ani: „Atunci am început să cânt!”. Ce sacrificii a făcut pentru carieră

Alina Eremia a renunțat la copilărie la 4 ani, pentru a reuși să-și construiască o carieră în muzică. E drept că multe vedete au făcut sacrificii pentru a cunoaște succesul și celebritatea, dar prețul plătit de artista de 24 de ani a fost destul de mare.

De Ana Maria Păsat,

Alina spune că a crezut tot timpul în visul său, acela de a deveni o artistă cunoscută. „Mi-am dorit foarte mult, am vizualizat, am visat treaba asta. Chiar cred că visurile pot fi palpabile și se pot transforma în realitate”, a declarat ea.

Însă pentru a ajunge acolo unde și-a dorit, a trebuit să facă multe sacrificii. Alina Eremia a renunțat la copilărie de la 4 ani, vârstă la care a început să cânte. Atunci, a lăsat joaca pentru orele de canto, iar mai târziu, pentru concursuri și filmări. Dar nu regretă nimic, din contră, dacă ar fi să o ia de la capăt, recunoaște că ar face aceeași alegere.

„De la 4 ani am început să cânt. Am renunțat la timpul liber. E dificil pentru un copil să renunțe la joacă, la gașca de prieteni, ca să meargă să studieze. Dar pentru mine a fost o plăcere, am fost atrasă de asta. Nu-mi pare rău de nici un lucru pe care l-am ratat. Mai târziu, mi-a fost greu să mă împart între școală, orele de canto, concursuri și filmări. Dar toate astea m-au adus în punctul în care sunt azi. Dacă aș fi să o iau de la capăt, poate aș fi mai muncitoare, dar tot la fel aș face”, ne-a spus ea.

Din banii câștigați îi place să le cumpere cadouri celor dragi

După apariția la TV în „Pariu cu viața” și asocierea numelui ei cu LaLa Band, Alina a fost într-o continuă ascensiune. Acum e pe cont propriu, nu mai împarte faima cu nimeni și nici banii. Iar acești bani îi permit, pe lângă investiția în propria imagine și în dezvoltarea personală, să le facă mici surprize celor dragi! De când e pe propriile picioare, Alina a descoperit plăcerea de a dărui.

„Îmi place foarte mult să fac cadouri. Încerc să ghicesc cât mai multe din dorințele sărbătoritului”, ne-a mărturisit ea.

Când e vorba să fie cea care primește, nu care dăruiește, Alina, care la gât poartă o verighetă, spune că valoarea materială a cadourilor nu e deloc importantă, valoarea sentimentală primând: „Trebuie să simt că sunt făcute din dragoste”.


VIDEO/ Amalia Enache e recunoscătoare că lucrează seara: „În fiecare zi merg în parc cu copilul”

Close
Închide
  Close