MENIU CAUTĂ
23 Iun. 2018 10:58

Alina Eremia a fost cerută în căsătorie. “Nu mă ascund”

Distribuie

Alina Eremia a fost cerută în căsătorie. Atunci când vine vorba de viața personală, artista este foarte discretă. Vedeta recunoaște că nu își dorește să se expună prea mult, preferând să se afirme prin muzică.

Alina a oferit un interviu în exclusivitate pentru Star Matinal de Weekend și a făcut dezvăluiri interesante.”Nu mă ascund, aşa cum la un moment dat am vrut să spun povestea mea şi a iubitului meu pentru că deja se specula prea mult şi nu eram OK cu treaba asta. Nu mă ascund, dar nici nu îmi place să plusez pe treaba asta. Îmi place să plusez prin muzica mea”, explică Alina

Am primit de curând chiar trei cereri în căsătorie”, a dezvăluit artista, explicând că „suntem doi oameni maturi şi ştim să evaluăm foarte bine lucrurile şi nu lăsăm lucrurile de genul să aibă vreun impact asupra noastră”, spune Alina.

Recent, Alina Eremia a vorbit despre obiceiurile sale de zi cu zi, dar și despre momentul în care va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta a recunoscut că își dorește o fetiță.

Citește și

VIDEO EXCLUSIV/ Cleopatra Stratan este în continuare sub stricta supraveghere a tatălui. „O vreme o să-i mai fiu prin preajmă”

Citește mai multe despre casatorie pe Libertatea.

Comentarii