Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment

Alina Pană de la Exatlon România, concurentă la emisiunea matrimonială Mireasa. Cum arată blonda care a făcut senzație la Kanal D

Alina Pană a fost una dintre concurentele de la Exatlon. În urmă cu doi ani, blonda a făcut parte din echipa Războinicilor, alături de care a luptat patru luni în Republica Dominicană. Acum, aceasta este noua concurentă de la Mireasa, show difuzat la Antena 1 și prezentat de Diana Dumitrescu.

De Livia Lixandru,

„Făceam baie într-un bidon tăiat în spatele cotețului. Nu am avut șampon trei luni de zile cât am stat în Dominicană. Dormeam cu noroiul în cap, apa oceanului fiind foarte sărată, nu te puteai săla cu ea.

Așa că fura detergent când mergeam la circuit din toaletele publice. Puneam în sticlele de apă și îl țineam ascuns în pădure, sub frunze. Foloseam câte puțin încercând să mă țin curată.

Părul meu era lung și în urma spălării cu detergenți s-a deteriorat total și a început să cadă.

De când m-am întors din Dominicană, stau numai pe la saloane, încercând să-l salvez. Efectiv toate vârfurile mele sunt arse”, a povestit Alina după întoarcerea acasă, de la Exatlon România, potrivit Click.

Close
Închide
  Close