MENIU CAUTĂ

Alina Pușcaș vorbește despre silueta ei. Vedeta este categorică

Distribuie

Alina Pușcaș vorbește despre silueta ei. Vedeta de televiziune a spus foarte clar cum își dorește să arate.
Alina Pușcaș este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Ea a jucat în telenovele, dar a și prezentat numeroase emisiuni de televiziune. Este cunoscută telespectatorilor și grație show-ului „Te cunosc de undeva”, unde îl are ca partener de prezentare pe Cosmin Seleși.

În 2015, în luna august, a devenit pentru prima dată mămică și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu. În luna octombrie a anului trecut, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. Alina Pușcaș a mărturisit recent că își dorește și al treilea copil.

Prezentatoarea de televiziune, care arată foarte bine, a fost complimentată de fanii ei în ce privește silueta, dar ea a explicat exact cum își dorește să arate.

 

Alina Pușcaș vorbește despre silueta ei. „Slabă, slabă nu îmi mai doresc să fiu”

Pe contul său de pe o rețea de socializare, Alina Pușcaș a postat o fotografie. Ea și-a făcut un selfie în lift, îmbrăcată într-o pereche de blugi de culoare neagră și cu un maiou în alb și negru.

Toată lumea i-a remarcat silueta.

„Superbă!!! Trasă prin ac! ??”, i-a spus o admiratoare.

Alina Pușcaș a ținut să facă niște precizări:

„Eeee…nu chiar prin inel… printr-un cerc ? Mai am puțin de lucrat, dar slabă, slabă nu îmi mai doresc să fiu ?”.

Citește mai multe despre Alina Puscas și silueta pe Libertatea.

Comentarii