De Andreea Romaniuc Archip,

Anii trecuți, prezentatoarea știrilor și fiica ei au fugit de frig și iarnă într-o destinație caldă. Acum, situația de la job nu i-a mai permis această… extravaganță, așa că Amalia s-a înarmat cu răbdare și numără zilele până când va reuși să-și ia concediu și să plece din țară. Crăciunul și Revelionul le va sărbători… prin muncă.

Amalia va prezenta știrile de seară în perioada sărbătorilor

“Am planuri «senzaționale», voi petrece sărbătorile la serviciu, pentru că voi cu toții veți fi acasă și cineva trebuie să apară la televizor . Mă veți vedea la știrile de la ora 19.00 până hăt în ianuarie, adică chiar până după Sfântul Vasile, Sfântul Ion”, ne-a mărturisit ea.

Concediul mult dorit mai are de așteptat fix până la întoarcerea Oanei Andoni la muncă. Practic, Amalia e la mâna colegei sale.

Oana a născut al doilea copil la începutul lunii octombrie

“După acest maraton de lucru – Crăciun, Revelion la serviciu -, va urma cu siguranță ceva într-o țară caldă, de data asta în Asia, sper, doar că nu știu exact când se va întâmpla. Să văd când se va întoarce Oana Andoni la știri. Poate prind totuși iarna”, a declarat, pentru Libertatea, Amalia Enache.

N-are planuri de mărire a familiei

Știrista PRO TV susține că, momentan, formula de familie e perfectă – nici ea, nici Alma nu simt nevoia unei schimbări. Așa că micuța nu va avea prea curând o surioară sau un frățior. “Deocamdată, nu mă gândesc. Savurez această perioadă senzațională a celor trei ani ai Almei. Nu am alte planuri”, a mai spus Amalia.

Foto: Unica/ Video: Cosmin Nistor

Citeşte şi:

Doar 2% dintre sportivi sunt depistați la testele de dopaj, deși aproape jumătate recunosc că au folosit substanțe interzise. Putem opri dopingul în sport? Şi ar trebui să facem asta?

Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv: „Pedepsele sunt extrem de mici, ar trebui înmulţite cu 65. Nu se ţine cont de numărul victimelor”

DIICOT a dat detalii din dosarul fostului șef DGIPI. Gelu Oltean tăia bilete la ceremoniile șamanice cu droguri de mare risc, pe care le organiza în Răcari

RECOMANDĂRI
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
GSP.RO
Dani Coman s-a bătut cu interlopii în lupte ilegale de tipul Fight Club. Incredibil cine era promoterul
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor
HOROSCOP
Horoscop 4 iunie 2020. Scorpionii vor învăța lucruri noi, Capricornii au parte de schimbări majore ale intereselor