Mergi direct la conținut »
Anamaria Ferentz a publicat primele imagini cu iubitul tinerel
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anamaria Ferentz a publicat primele imagini cu iubitul tinerel

Anamaria Ferentz a publicat primele imagini cu iubitul tinerel

Anamaria Ferentz, în vârstă de 43 de ani, trăiește de peste 10 ani în America, unde a încercat să își continue cariera muzicală. De ceva timp, vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de românul Christopher Flores,  în vârstă de 32 de ani. Bărbatul este din Galați, însă a părăsit România în urmă cu mai mulți ani.

Se pare că, unul dintre motivele pentru care şi-a părăsit oraşul natal ar fi fost banii. Acesta s-a angajat ca şofer la o companie de transporturi, iar recent şi-a reluat studiile la unele dintre pretigioasele universităţi din California, potrivit Antena Stars.

Artista locuiește în California, unde obișnuiește să se vadă cu mulți români stabiliți acolo, inclusiv cu Monica Gabor, dar și cu colegi de breaslă care merg în turneu peste Ocean. Monica Gabor locuiește în America împreună cu iubitul ei, omul de afaceri chinez Mr. Pink. Recent, Anamaria Ferentz a povestit cum decurg întâlnirile dintre ea și Monica Gabor.

Citește și

PAH spune că „politicienii trebuie să-și asume, de când candidează, că viața lor și a membrilor familiei nu le mai aparține”. Editorial despre subiectul adopției făcute de Dăncilă

 

Close
Închide
  Close