MENIU CAUTĂ
09 Noi. 2016 19:02

Anamaria Prodan a vrut-o pe Hillary Clinton președinte, dar… ”Sper să îmi pară rău peste 4 ani că nu l-am votat pe Trump”

Distribuie

Anamaria Prodan a vrut-o pe Hillary Clinton președinte, iar acum trebuie să se acomodeze cu Donald Trump stăpân în SUA, cea de-a doua casă a ei. În urmă cu câteva zile, nu putea concepe America fără Hillary în frunte.

Hillary-Clinton-Donald-Trump

Zilele trecute, impresarul sportiv ne declara că votul ei merge la Hillary și descria America lui Trump ca un stat în care democrația va avea grav de suferit. Nici nu concepea ca democrata să nu ajungă președinte. Acum însă, vrea, nu vrea, trebuie să se obișnuiască și cu gândul că opțiunea ei politică nu a fost majoritară în SUA.

'Asta e viața… Nu-ți dă Dumnezeu tot ce-ți dorești non-stop… God bless America!', ne-a declarat dezamăgită Anamaria Prodan.

Acum, din punctul ei de vedere, nu-i mai rămâne decât să se roage ca totul să fie bine.

'Sper să pot spune peste patru ani că îmi pare rău că nu l-am votat pe Trump. Sper să învețe să fie și diplomat pentru că manager incredibil este. America are nevoie de un diplomat foarte bun. Sper ca Trump să învețe rapid că diplomația salvează omenirea'

 

 

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii