În ultima vreme, Anamaria Prodan se afișează tot mai des sumar îmbrăcată pe rețelele de socializare. În cea mai recentă imagine pe care a postat-o pe contul său de socializare, impresara apare în dressing, îmbrăcată într-un costum de baie extrem de provocator. Vedeta s-a pozat printre mormanele de pantofi pe care le are. De altfel, cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare nu au știut la ce să se uite mai întâi: la goliciunea vedetei sau la încălțămintea de firmă, extrem de numeroasă, a acesteia.

„Sincer, ești de nerecunoscut. Ești un om bun, dar foarte schimbată. Păcat… simplitatea este și va fi întotdeauna la modă”, „Chiar este necesar să apstri în chiloți pentru a demonstra altora ceva? nu știu cine dă dovadă de nesiguranță: ea sau cele care spun că fără x,y,z nu ar arăta așa…”, „Mamă, câte perechi de pantofi!”, „Ești superbă, de încălțăminte să nu mai vorbim”, „dacă mama ar avea Instagram și ar posta așa ceva, i-aș da cu tocurile alea până i-aș băga mințile în cap. Și nu e vorba că unele pot și altele nu, ci că unele au demnitate și celelalte nu”, „Îi place să șocheze. face ce vrea mușchiul ei că are valoare”, „Cât timp îți trebuie ca să alegi o pereche?”, „Ți-ai deschis magazin????”, au comentat fanii din mediul online.

Anamaria Prodan este cunoscută ca impresară, dar și ca vedetă de televiziune. Este prezentatoarea show-ului Gospodar fără pereche, difuzat de Pro TVEste căsătorită cu antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, acesta fiind cel de-al doilea soț al său.Celebra impresară este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul pe care  îl are cu actualul său soț,  Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior. Cu ani în urmă, Anamaria Prodan și familia sa au fost protagoniștii unui reality show care a prins foarte bine la public.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. „Inițiativa celor Trei Mări” – un forum hărăzit României, la Centenar


 

Urmărește-ne pe Google News
 
GSP.RO
Întrebarea indecentă primită de o jucătoare despre sânii ei. Reacția tinerei i-a lăsat pe toți fără replică