MENIU CAUTĂ

Ce înseamnă să te naști vara. Anca Dumitra: „N-am fost sărbătorită nici la școală, nici la filmări, nici la teatru”

Distribuie

Anca Dumitra nu e sărbătorită de ziua ei. Actrița, care azi, 31 august, împlinește 31 de ani, e obișnuită încă din copilărie cu petreceri restrânse și nu dă o foarte mare importanță zilei de naștere, pentru că, fiind născută vara, când toată lumea e plecată în vacanță, nu a avut niciodată alături colegii sau prietenii la ceas aniversar. Asta, spre deosebire de Gianina, personajul ei din "Las Fierbinți", care ar face tămbălău și, râde Anca, "sigur ar da o petrecere și ar vrea să primească de toate".

 Libertatea: Ești bună de cinste pe 31… Spune-ne, cum arată, de obicei, ziua ta de naștere?

Anca Dumitra: Ziua mea de naștere nu arată niciodată la fel. Nu am vreo tradiție anume și nici nu-mi sărbătoresc ziua într-un anume fel, nu am obiceiuri legate de asta, păstrez poate un gând sau o dorință în mintea mea.

Anul trecut, de exemplu, am făcut o petrecere pentru că schimbam prefixul. Întotdeauna cei care mă surprind prima dată cu urări sunt apropiații, familia și prietenii.

Care dintre vedetele cu care ești prietenă te sună primele să-ți spună La mulți ani”?

Colegii din serial, dar și cei de la teatru sunt extrem de prezenți în viața mea. De ziua mea, primii care mă sună sunt, în general, cei care se trezesc primii sau cei care ajung pe platouri dimineața devreme și sunt primii la cadru și află atunci că e ziua mea…

Anca Dumitra, la 18 ani. Spune că petrecerea de majorat a fost una dintre cele mai frumoase din viața ei

Am ceva în plan pentru ziua mea, dar e secret

31 de ani pe 31, o dată-n viață ți se-ntâmplă… Ai în plan ceva special?

Aniversarea de anul acesta o simt mai importantă decât cea de anul trecut, pentru că, da, împlinesc 31 de ani pe 31 august și cumva îmi surâde… Am ceva în plan pentru ziua mea, dar e secret.

Ți s-a întâmplat vreodată să fii de ziua ta la filmări pentru „Las Fierbinți”?

Nu, nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu la filmări de ziua mea. Nu am fost sărbătorită nici la școală, nici în facultate, nici la filmări, nici la teatru, pentru că 31 august cade fix când e vacanță și toată lumea e plecată. De câțiva ani încoace, filmările pentru serial se desfășoară și în august, dar nu s-a întâmplat să se suprapună cu ziua mea.

Cum crezi că și-ar sărbători Gianina ziua de naștere? Și ce ar vrea să primească?

Gianina ar da o petrecere, mai mult ca sigur, și ar vrea să primească de toate. (râde) Nu cred că ar deranja-o cadourile, cu cât mai multe, cu atât mai bine!

Ți s-a întâmplat să fii de ziua ta la teatru, la repetiții sau chiar pe scenă?

Nici pe scenă nu am sărbătorit vreodată, pentru că stagiunea se redeschide în septembrie-octombrie, nu în august. Așa s-a vrut, să nu mi se cânte „La mulți ani!” de colegi la filmări, la școală, la facultate. Dar poate acum o să am o surpriză și o să se potrivească ziua mea cu o zi de filmare pentru „Las Fierbinți” și o să fie ceva nou pentru mine…

Care a fost cea mai trăsnită zi de naștere de care îți amintești?

Nu, nu am avut nicio zi atipică, nu țin minte nici vreuna la care să fi participat. Au fost petreceri frumoase la care am fost, seri memorabile, dar de neimaginat, nu.

Îți amintești de aniversările din copilărie și adolescență? Cum erau, ce nostalgii ai de atunci? Ai prieteni de atunci cu care te vezi și în prezent de ziua ta și a lor?

Am o mulțime de prieteni buni din copilărie, gimnaziu, liceu. Ce țin minte clar e majoratul. A fost o petrecere organizată de părinții mei și m-am bucurat foarte tare pentru că făceam 18 ani, am avut o sumedenie de prieteni și apropiați invitați acolo. Acea petrecere ocupă un loc în top 3 party-uri la care am fost!

Cum îți imaginezi ziua de naștere ideală?

Sincer, îmi doresc să fiu sănătoasă, și eu, și ai mie, și prietenii, să prindem împreună și următoarele zile de naștere și să le facem ideale.


SUPER EXCLUSIVITATE/ Primele imagini cu Elena Udrea gravidă în 7 luni. Avem fotografiile și dovezile pe care le vâna toată lumea!

Citește mai multe despre anca dumitra, actriță, Aniversare, las fierbinti și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii