Mergi direct la conținut »
Anca Țurcașiu și-a lăsat soțul în vila din Corbeanca și s-a mutat într-un complex rezidențial. "Vreau să fiu fericită"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anca Țurcașiu și-a lăsat soțul în vila din Corbeanca și s-a mutat într-un complex rezidențial. "Vreau să fiu fericită"

Anca Țurcașiu și-a lăsat soțul în vila din Corbeanca și s-a mutat într-un complex rezidențial. „Vreau să fiu fericită”

Recent,  Anca Țurcașiu şi-a achiziţionat un apartament ultracentral  într-un complex rezidenţial de lux și mărturisește că aceasta este ultima achiziție de acest gen, pe care o face. Actrița a declarat că vrea să călătorească mai mult alături de soțul ei, care pentru moment stă în vila din Corbeanca.

 „Am văzut o groapă săpată lângă blocul nostru și am luat în faza de construcție într-un bloc nou foarte frumos mai mare puțin și practic stăm pe aceeași stradă a fost o minune pentru că zona aia este cea mai frumoasă în opinia mea Cotroceni-Panduri”, a spus Anca Țurcașiu, la Xtra Night Show.

„Stăteam de-o viață într-un apartament mic și am zis că atât cât trăiesc aici pe pământ, vreau să fiu fericită și dacă pot să-mi permit,  și există această posibilitate o fac. O mutare înseamnă  balamuc de nedescris. Asta oricum este ultima investiție pe care o fac în această viață într-un perete. S-a terminat, de acum înainte toate investițiile merg către călătorii. Noi avem în fiecare an luna noastră în ianuarie și plecăm undeva departe, timp de o lună. În ianuarie care a trecut am fost în America de Sud, Patagonia,  Buenos Aires, Argentina, Rio de Janeiro, am avut o călătorie absolut minunată iar în ianuarie 2019 plecăm în Costa Rica, Panama și Cuba”, a mai spus Anca Țurcașiu, la Xtra Night Show.

Anca Țurcașiu este o foarte mare iubitoare de animale, iar de-a lungul timpului a avut în casă, de la pisici la gâște.

Citește și

Simona Halep e pe primul loc și în topul câștigurilor din tenis în 2018. Câți bani a strâns și ce alt record mai deține românca

 

Close
Închide
  Close