Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fetița de nici 3 ani a Andei Adam, Evelin, calcă pe urmele mamei sale. Deja împart scena și microfonul!

Fetița de nici 3 ani a Andei Adam, Evelin, calcă pe urmele mamei sale. Deja împart scena și microfonul!

Anda Adam a susținut, zilele trecute, un recital, în cadrul unei petreceri de Halloween pentru copii, și a fost însoțită la eveniment de soțul ei și de fiica lor, Evelin. La nici 3 ani, micuța se simte în largul ei pe scenă! A dansat alături de mama ei, iar la un moment dat, a acaparat microfonul și a fredonat una din piesele Andei, dar și un cântec pentru copii!

Anda Adam și Evelin au fost la eveniment asortate, amândouă în rochii albastre de prințesă, ca Elsa, îndrăgitul personaj din celebrul film de animație „Regatul de gheață”. Dezinvoltă, fiica artistei a surprins plăcut audiența cu o prestație live. La 2 ani și 11 luni, Evelin îi calcă deja pe urme celebrei sale mame!

„Primul concert al Evelinei în mall! Ea cântă de foarte mult timp acasă și a cântat și pe la evenimente, când a fost cu mine. Am avut și un scandal cu ea, pentru că îmi lua microfonul din mână și eu, practic, nu puteam să țin concertul, pentru că ar fi vrut ea să cânte! Ca atare, am mai avut un eveniment la care am fost nevoită să îi dau un alt microfon, eu am avut microfonul meu, ea a avut microfonul ei și am cântat împreună, pentru că nu am putut altfel”, a declarat, pentru Libertatea, Anda Adam.

Vedeta spune că nu a împins-o pe micuță către muzică și că este uluită de faptul că Evelin nu are absolut deloc emoții în fața publicului. „Eu nu o influențez, este alegerea ei ce vrea să facă în viață, dar eu, în sufletul meu, 90% cred că o să facă muzică, pentru că îi văd atitudinea, îi văd talentul și văd către ce are ea deschidere și cred că asta îi place extrem de tare. E fascinată de cântat, de dansat. Niciodată nu am să-i spun, dacă ea vrea să devină, de exemplu, IT-ist: «Nu, mami, eu vreau să devii cântăreață!». Este ceva ce vreau să își aleagă singură în viață”, a subliniat Anda.

Mai vrea un copil. Eu de la început mi-am dorit doi, m-am rugat să am gemeni”

Artistei îi priește rolul de mamă și este încântată de evoluția micuței. Ea și soțul ei, Sorin Andrei, au în plan mărirea familiei. Ne dă cântăreața o veste în acest sens? „Deocamdată, nu, dar mi-aș mai dori un copil. El zice că e pregătit, dar la ei efortul este minim, ca atare, ei mereu vor fi pregătiți, un pic mai complicat e pentru noi. Eu de la început mi-am dorit doi copii, m-am rugat să am gemeni, să fac doi odată și să fie treaba bună, dar nu a fost să fie. Ne bucurăm de Evelin, dacă Doamne-Doamne vrea, poate mai facem încă un copil”, a mai declarat, pentru Libertatea, Anda Adam.


La 81 de ani, Maria Ciobanu a fost la colindat de Halloween. Cântăreața e stabilită de ani buni în America

Mirela Vaida și-a testat soțul înainte de a rămâne gravidă cu al treilea copil. Pactul pe care l-au făcut cei doi

Close
Închide
  Close