Mergi direct la conținut »
Andra, apariție spectaculoasă în a doua semifinală „Românii au talent”. Schimbarea de look care a transformat-o total
Entertainment Libertatea > Entertainment > Andra, apariție spectaculoasă în a doua semifinală „Românii au talent”. Schimbarea de look care a transformat-o total

Andra, apariție spectaculoasă în a doua semifinală „Românii au talent”. Schimbarea de look care a transformat-o total

Andra a surprins din nou în cea de-a doua semifinală „Românii au talent”, de vineri seara, 24 mai. Vedeta și-a făcut apariția pe scenă îmbrăcată  într-un costum negru, sacou și pantaloni, cu un decolteu generos, dar și un look deosebit.

Machiajul la care a apelat vedeta și coafura au schimbat-o total, iar colegii ei au felicitat-o pentru apariția spectaculoasă. Prima semifinală a emisiunii Românii au talent a avut loc în data de 17 mai. Cea de-a doua semifinală Românii au talent are  loc în această seara.

 

Cei care luptă să cucerească publicul și jurații și să primească voturile pentru marea finală sunt: Acro Duo, Alin Buruiană, Anton Joseph, Aris Negoiță, Azeri Brothers, Casiana Oancea și Alin Mătușa, Corul de copii al Operei Naționale, Elena Gibson, Nikol Varga, Isabela Stănescu, Kidd Strobe aka Frenchiebabyy și Sebastian Petrașcu. Marea finală a show-ului va avea loc în data de 31 mai.

Citește și

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

 

Close
Închide
  Close