Mergi direct la conținut »
Andra, după ce și-a dus băiatul la școală: "Clasa a doua, dar emoții grupa mare!" Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andra, după ce și-a dus băiatul la școală: "Clasa a doua, dar emoții grupa mare!"

Andra, după ce și-a dus băiatul la școală: „Clasa a doua, dar emoții grupa mare!”

Cântăreața Andra și partenerul ei de viață, Cătălin Măruță, au mers îmnpreună cu David, fiul lor, în prima zi de școală a acestuia.

David, băiatul Andrei și al prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță, a început noul an școlar. Acesta a trecut în clasa a doua. În prima zi de școală, David a fot însoțit de celebrii săi părinți.

Andra a mărturisit că a avut emoții mai mari decât fiul ei.

„Clasa a doua, dar emoții grupa mare! Cel puțin la mami! Băiatul meu e din ce în ce mai mare și eu sunt absolut încântată să îl văd crescând! David Măruță”.

Și Cătălin Măruță a transmis un mesaj pe contul său de socializare:

„Băiatul meu începe clasa a doua! Entuziasmat să își reîntâlnească toți colegii și să învețe, sper să își păstreze mereu acest chef de a afla lucruri noi!”.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai unite cupluri de vedete din showbiz-ul românesc. S-au căsătorit în anul 2008. Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David și Eva. Cununia religioasă a avut loc în data de 23 august 2008 la Târgu-Jiu, orașul natal al mirelui, nunta lor fiind una de poveste. Cătălin Măruţă şi Andra au avut cununia civilă în 10 august același an, la Primăria Sectorului 3 al Capitalei, naşi fiindu-le Dana şi Cornel Ciocan.  Nașii celor doi copii ai cuplului au fost Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj și partenera lui de viață, Ana Maria.

Close
Închide
  Close