Mergi direct la conținut »
Andra, dezvăluiri din culisele “Vocea României junior”. Cu cine s-a împrietenit la cataramă și ce fac jurații în pauze
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andra, dezvăluiri din culisele “Vocea României junior”. Cu cine s-a împrietenit la cataramă și ce fac jurații în pauze

Andra, dezvăluiri din culisele “Vocea României junior”. Cu cine s-a împrietenit la cataramă și ce fac jurații în pauze

Andra face dezvăluiri din culisele “Vocea României junior”. Cântăreața, care a fost confirmată zilele trecute ca jurat și la “Vocea României”, alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă și care continuă să fie, până la noi schimbări, jurat și la “Românii au talent”, cu Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu și Florin Călinescu, ne-a vorbit despre prieteniile care s-au legat la concursul de voci pentru copii și ne-a spus ce obișnuiesc să facă în pauze ea și colegii de juriu, cântăreața Inna și compozitorul Marius Moga.

De Ana Maria Marinescu,

Libertatea: Ai trecut de la Românii au talent” la Vocea României junior”… aproape fără pauză. Unde te distrezi mai mult și unde sunt mai puternice trăirile?

Andra: Ambele formate mă fascinează. E adevărat, trec de la o stare la alta și mă emoționez. La “Românii au talent” cred că nivelul adrenalinei este mai ridicat, sunt momente de acrobație sau de iluzionism care pe mine, cel puțin, mă lasă adesea cu respirația tăiată. De altfel, avem și multe momente amuzante, trecem rapid de la o stare la alta. La “Vocea României junior”, ne concentrăm mai mult pe voce, pe muzică, dar și pe crearea unui moment artistic frumos, bineînțeles. Sigur că ne amuzăm, ne emoționăm, dar în esență, vorbim mereu despre voce, la un nivel complex, profund și despre ambiția și puterea fiecărui concurent. În concluzie, mă distrez în ambele emisiuni și mă implic emoțional în amândouă, chiar dacă sunt formate diferite.

Andra face dezvăluiri din culisele Vocea României junior”: Luăm pauzele de masă împreună, comentăm filmele și vorbim adesea despre haine

Cum te înțelegi cu echipa și ce faceți în pauze tu, Inna și Marius?

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată
Recomandări

Orban l-a demis pe Mădălin Voicu! Ce s-a întâmplat înainte ca decizia premierului să fie anunțată

E o atmosferă foarte plăcută la filmări, de aceea pare că timpul trece repede. Vorbim despre muzică, luăm pauzele de masă împreună, comentăm filmele pe care le-am mai văzut în ultima perioadă, iar eu și Inna vorbim adesea despre haine. Amândouă suntem pasionate de modă. Și pe Inna, și pe Marius i-am cunoscut după ce s-au lansat în muzică.

Marius a câștigat primul sezon, cu Maia Mălăncuș. Cât de mult îți dorești să câștige un copil ales de tine, de data asta? Ai vreo strategie?

Îmi doresc mult să descopăr un talent real, un copil cu visuri și cu multă ambiție și dorință să evolueze. Cineva care să merite permiul cel mare. Sper să am cât mai mulți concurenți de acest fel și… cel mai bun sau cea mai bună să câștige.

Ești jurat în trei concursuri, ai concerte, înregistrări, repetiții… plus o familie pe care n-o poți neglija. Cum te descurci, cum faci față ritmului?

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă
Recomandări

Reacția lui CTP, după ce PSD a distribuit o fotografie falsă

E un ritm amețitor, mai ales privit din afară, dar așa e viața mea de când mă știu, nu îmi dau seama cum ar fi altfel. Sigur, de când am devenit mamă, programul a devenit mai complicat, timpul meu liber a cam dispărut din calendar, prefer să stau cu Eva și cu David decât să mă duc cu prietenele la un film, dar încerc să le fac pe toate. Iau fiecare zi așa cum e, uneori lucrez până târziu, alteori stau acasă cu copiii și cu mama, am o seară în care stau doar cu Cătălin, și uite așa, nu simt că îmi lipsește ceva…


Cum a ajuns Cosmin Cernat să lucreze în televiziune. “Unde ești mă, nenorocitule?”

Close
Închide
  Close